- 15 Haziran 2010
- 1.225
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sizlerin sayesinde bu neşem kızlar eskiden negatif uyanırken şimdi pozitif uyanıyorum bunun için kemdiniz, ödüllendirmelisiniz bence çünkü etrafınıza güneş saçıyorsunuz bunu herkes yapamaz
mehtapcım test yapmadın mı daha yafff
selam kızlar nasılsınızzz,
sabah doktora gittim kan verdim 2 buçukta sonuçları almaya gitcem bide ultrasona gircem bakalım kesecik görünüyomu :CüvCüv:
ahh canım hadi inşallah bizede haber ver gelince bizi merakta bırakma olur muolumunekankayizsmile
kızzlar günaydın hepinize nasılsınızz bakalım,bakın size bişey yazıcam ama lütfen okuduğunuzda cevaplayın,benim dün çok çok açık renkte kahvenengi gibi akıntım geldi ne demek acaba kızzlarr..ben bunu ilk defa gördüm hiç böyle olmazdım ne demek acaba,kızlar cevaplarınızı bekliyorumm
selam kızlar nasılsınızzz,
sabah doktora gittim kan verdim 2 buçukta sonuçları almaya gitcem bide ultrasona gircem bakalım kesecik görünüyomu :CüvCüv:
Canım yazamadm özür dilerim.sende durum nedir canım 2 yıl daha olmayan nedir?
Yok canım gidemiyorum maalesefcandaşcım üzüldüm canım ya hayırlısı peki sen gidemiyor musun sen git
kızlar merhaba maaşallah topik almış başını yürümüş sohbetlerinizi okurken keyiflendim valla.Bugün bebeğimin 6. haftası doluyor.Doktora gittim hem kendini gördüm (8 mm) boyunda hemde kalp atışlarını dinledim. Pıtı pıtı pıtı pıtı atıyor atıyor kalbiiii çok sevindim tabi haber vereyim dedim