Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

huhuuuuu kızlar kayboldunuz neyse ya fazla kurcalamayım gece gece iş çıkarttım başınıza yinede ilginiz için çok çok tşkler artık cuma sabah hastaneye gider kan aldırırım bakalım orada ne çıkacak

yine dayanayıp yine yap emi ama bizede söyle hemen sonucu çatlıcam meraktan helede bu aksiliklerden sonra

evet canım 30 haziran.inşallah hepinizde alırsınız kucağınıza bebeklerinizi. ben birincisinde yaşadım o heyecanı ikincisindede yaşamak istiyorum .belli bir zamandan sonra insanın canı bebek sevmek büyütmek istiyor..:)))

ekliyorum canım listemiz sayfa 347 de bakabilirsin

huhuuuuu kızlar kayboldunuz neyse ya fazla kurcalamayım gece gece iş çıkarttım başınıza yinede ilginiz için çok çok tşkler artık cuma sabah hastaneye gider kan aldırırım bakalım orada ne çıkacak

mehtapcım deli olcam şimdi bende bişey bulamadım ya belki vardır bir hayır inşallah hamilesindir de bebğin sana sürpriz yapar kan tahlilinde belki onu bekliyordur nedersin

tamam canım öle yaparım sizin durumlarınız nedir bebiş varmı gelen günmü bekliyonuz?

benim ilk olucak ilkim düşük oldu 1 ay önce canım şuan korunuyorum günümün gelmesini bekliyorum ama burdaki bazı arkadaşların 2. ve 3. bebişleri için çalışma yaptıklarını biliorum

senin ilk korunmasız ayın mı?

neyse kızlar benim internet kopuyor ikidebir çok sağolun gerçekten hayırlara yoralım dua edin benim için hadi öptüm sizi iyi geceler kendinize iyi bakın

neyse kızlar benim internet kopuyor ikidebir çok sağolun gerçekten hayırlara yoralım dua edin benim için hadi öptüm sizi iyi geceler kendinize iyi bakın

İİ geceler canım ama artık ümitlerrim bayaa arttı senin adına limdi gşt rahat rahat uyu merak etme sen sonuç pozitif:teytey::teytey::teytey::nazar:

benim ilk olucak ilkim düşük oldu 1 ay önce canım şuan korunuyorum günümün gelmesini bekliyorum ama burdaki bazı arkadaşların 2. ve 3. bebişleri için çalışma yaptıklarını biliorum

senin ilk korunmasız ayın mı?

anladım hayıurlısı.evet ilk korunmasız ayım benim.

kmehtap umarım hamilesindir, dilerim güzel haberlerini alırız..

bu arada eşim geldiğinde ateşimi ölçtürdüm 37.2 çıktı bu seferde. grip olmayasın diyor yaw te allam :sinifsinif:

bu arada eşim geldiğinde ateşimi ölçtürdüm 37.2 çıktı bu seferde. grip olmayasın diyor yaw te allam :sinifsinif:

inşallah hamilesindri ilk bebişmi olucak.sanırım senle aynı gün bekliyoruz hamileliğimizi?
benim 30 haziranda gelmesi lazım gelmezse hamileyim:)

anladım hayıurlısı.evet ilk korunmasız ayım benim.

hadi bakalım belirtin var mı peki?????????

canım bide eşini ateşini ölçseydin nasılsa oda hamiş değildir yaa kıyaslardın
ama sonuç pozitif gibime geliyo valla hadi hayırlısı

birazdaha iyiyim canım ya kociş de biraz önce geldi oturuyoruz bizde

maşallah oturun canım benim kociş yok yine yalnızım bu gece

evet yaa erkekler hayatı hep gırgıra alırlar ama eminim sonuç negatif olursa hüsran olmasın diyedir

X