Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

sbr seninde koşup dereceyi aldığın çok hoşuma gitti sabah sabah nediyim sana çok hoşsun valla

ben çıkıyorum kızlar misafirliğe gidicem artık yarın görüşürüz opuyorumnanaktan hepinize aşk dolu geceler diliyorum bayanssulusmile anladınız siz onu

ay evet sus sus ne büyük pot kırdım bide derece muhabbeti budala gibiyim yaaa insan bi sorar demi eczaneyede kardeş ne kadar bu diye kaydirigubbakcemile3 neyse kaçtım ben

dijital benimki de. kulağa bastırdıktan 7 sn sonra ötüyor.

seninki bayaa hızlıymış

ben çıkıyorum kızlar misafirliğe gidicem artık yarın görüşürüz opuyorumnanaktan hepinize aşk dolu geceler diliyorum bayanssulusmile anladınız siz onu

iii gezmeler gez bakalım enişteye şikayet etcem çok geziyo diye haberin olsun
haa bu arada bana yasak var hemde koçiş nöbete gitti

hoşçakal, ben de kaçıyorum arkadaşlar. gece gene girer bakarım ben ne olmuş bitmiş diye hihoyyyt

ay evet sus sus ne büyük pot kırdım bide derece muhabbeti budala gibiyim yaaa insan bi sorar demi eczaneyede kardeş ne kadar bu diye kaydirigubbakcemile3 neyse kaçtım ben

bende bana ilk dediğnde acaba pahalı mı yoksa ucuz mu dicek demiş ve şaşırmıştım sonra sebebini okuyunca göbüşüm çatladı gülmekten:roflol:

seninki bayaa hızlıymış

iii gezmeler gez bakalım enişteye şikayet etcem çok geziyo diye haberin olsun
haa bu arada bana yasak var hemde koçiş nöbete gitti

eşim birazdan gelsin ona ölçtürücem bi de. ben bi yanlışlık yapmış olmayayım. 5-7 ssn içinde belirtiyor ateşini. yanlış yapmıyorsam tabi :)

mrb kızlar yumurtlama kaç derecede oluyor ne zaman ölçmeye başlamam lazım adetten sonra mı? bilemedim bilgilendirir misiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…