mesela bana glifor verdi doktor. sözüm ona iştah keser dedi ve kandaki şeker oranını dengeler dedi. dengeledi mi bilmiorum ama iştahımı hiç kesmedicokacimcoook
doktor yulaf ezmesini de önerdi. hem tok tuttuğundan hem de kalori açısından zararlı olmayacağından ötürü.
canım çok güzel inşallah tutmuştur evet bida sabah yatakt ölç uyanınca
mesela bana glifor verdi doktor. sözüm ona iştah keser dedi ve kandaki şeker oranını dengeler dedi. dengeledi mi bilmiorum ama iştahımı hiç kesmedicokacimcoook
doktor yulaf ezmesini de önerdi. hem tok tuttuğundan hem de kalori açısından zararlı olmayacağından ötürü.
benim yumurtlama günümden bu yana henüz bir hafta geçti. denesem mi ki bende? sabah olsun ben de ölçeyim. eksik kalırsam çatlarımsositososito
dene mutlaka hatta sende imdi bi ölç saati yaz yarın yine aynı saatte ölç ama tabii önemli olan sabah uykudan kalkınca ölçmek
canım okudum geçmişini üzüldüm ama bak ne güzel doktorun gebeliğe engel dememiş ama sanırım gbelkte dikkat etmen gerekecek dimi?
ben byerde okumuştum adet gününe kdr yüksek gidiyomş adet günü düşerse adet oluyomuşun yani öyleyse şimdiden ölçmek fayda sağlamıcak gbi sen duydunmu böle b,işi
henüz şeker hastası sayılmıyormuşum. potansiyel bir şeker hastasıymışım. eğer hamile kalırsam yüsek ihtimal gebelikte şeker sorunu yaşayacağım. 9 ay boyunca dikkat edip az kilo almam gerekiyormuş. gözümü korkutacak açıklamalar yapmadı doktor ama elbette keşke böyle sorunlar olmasaydı..
canım sende şeker mi var geçmiş olsun benim kayınpederimde var 62 yaşında ama genç delikanlı gibi o sürekli asma yaprağının suyunu kaynatıp içiyor çok ii geliyor dengeliyor herhalde şekerini ben pek anlamam ama söyliyim dedim bi araştır istersen
teşekkürler canım. buna benzer otlar vs kaynatıp içiyorum sık sık. hoş bu ay hamile olma olasılığım olduğundan ara verdim bu gibi bitkileri kaynatıp içmeye :) hamile değilsem bakacağım asma yaprağına da.
tabiki olmasa iyi olurdu ama çok vahim durumda şeker hastası olupta doğuranları duydum sen potansiyelsen merak etme gayet normal olur
şimdi benim ateşim 37ya ya yumurtluyorum yada bebiş erken döllendi acaba hangisi şimdi
kızlar ben uyumaya gidiyorum eşimin işi var geç gelcek fırsattan istifade uyuyım birazz..herkese iyi akşamlar yarın sabah ilk işim ateş ölçer almak yarında olmazsam adet vucüt ısım yüksek olursa cuma test yapıp dr gitcemm...
umarım.. dikkat etme hususunda elimden geleni yapacağım inş. bakalım benim de bir hafta kaldı adetime. inşallahh tutmuştur ..
tam 37 mi çıkmalı?kızlar hamiş değilim ve vücut ısım 36.6 çıktı sizin için referans olsun
kızlar hamiş değilim ve vücut ısım 36.6 çıktı sizin için referans olsun