Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

canım okudum geçmişini üzüldüm ama bak ne güzel doktorun gebeliğe engel dememiş ama sanırım gbelkte dikkat etmen gerekecek dimi?

canım sende şeker mi var geçmiş olsun benim kayınpederimde var 62 yaşında ama genç delikanlı gibi o sürekli asma yaprağının suyunu kaynatıp içiyor çok ii geliyor dengeliyor herhalde şekerini ben pek anlamam ama söyliyim dedim bi araştır istersen

canım okudum geçmişini üzüldüm ama bak ne güzel doktorun gebeliğe engel dememiş ama sanırım gbelkte dikkat etmen gerekecek dimi?

henüz şeker hastası sayılmıyormuşum. potansiyel bir şeker hastasıymışım. eğer hamile kalırsam yüsek ihtimal gebelikte şeker sorunu yaşayacağım. 9 ay boyunca dikkat edip az kilo almam gerekiyormuş. gözümü korkutacak açıklamalar yapmadı doktor ama elbette keşke böyle sorunlar olmasaydı..

ben byerde okumuştum adet gününe kdr yüksek gidiyomş adet günü düşerse adet oluyomuşun yani öyleyse şimdiden ölçmek fayda sağlamıcak gbi sen duydunmu böle b,işi

canımyaa ben şuan korunuyorum yani hamile olamam ateşimi ölçüyorum hep 36.2 lerde eğer senin dediğin gibi olsaydı benimde 37 çıkardı

eğer yumurtlamadan sonra bebk tutmazsa değer düşüyo tutarsa 37 lerde kalıyo hamiş nnelerimize bizzat ölçtürdük hep 37 lerde çıktı ateşleri

tabiki olmasa iyi olurdu ama çok vahim durumda şeker hastası olupta doğuranları duydum sen potansiyelsen merak etme gayet normal olur

teşekkürler canım. buna benzer otlar vs kaynatıp içiyorum sık sık. hoş bu ay hamile olma olasılığım olduğundan ara verdim bu gibi bitkileri kaynatıp içmeye :) hamile değilsem bakacağım asma yaprağına da.

evet canım içme ozaman ne olur ne olmaz

şimdi benim ateşim 37ya ya yumurtluyorum yada bebiş erken döllendi acaba hangisi şimdi

kızlar ben uyumaya gidiyorum eşimin işi var geç gelcek fırsattan istifade uyuyım birazz..herkese iyi akşamlar yarın sabah ilk işim ateş ölçer almak yarında olmazsam adet vucüt ısım yüksek olursa cuma test yapıp dr gitcemm...

tabiki olmasa iyi olurdu ama çok vahim durumda şeker hastası olupta doğuranları duydum sen potansiyelsen merak etme gayet normal olur

umarım.. dikkat etme hususunda elimden geleni yapacağım inş. bakalım benim de bir hafta kaldı adetime. inşallahh tutmuştur ..

şimdi benim ateşim 37ya ya yumurtluyorum yada bebiş erken döllendi acaba hangisi şimdi

inşallah bebiştendir canım ama sen yinede çalışmalara devam et

ii uykular canım inşallah hayırlısı olur

mrb arkadaşlar, ateşinizi dil altındanmı ölçüyorsunz yoksa koltuk altından mı? ben biraz önce ölçtüm koltuk altından 35.3 çıktı, dil altından ise 36.7... hangisi doğru olan, aslında sabah ölçmek ama nereden?

:roflol:
kızlar hamiş değilim ve vücut ısım 36.6 çıktı sizin için referans olsun

aaaaaa ama sende ne ateşli kadın çıktın kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 şimdi benim yüksek çıktı diye seviniyordum sabahta yaptın aynısını yaaaa :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…