Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

huysuz oğlum nasılsın listemiz sayfa 347 de bak 7 hamiş var sende adet tarihini ver güncelleyeyim

mrb arkadaşlar, ateşinizi dil altındanmı ölçüyorsunz yoksa koltuk altından mı? ben biraz önce ölçtüm koltuk altından 35.3 çıktı, dil altından ise 36.7... hangisi doğru olan, aslında sabah ölçmek ama nereden?

hoşgeldin canım ne zamandır girmedin adet olmadın daha demi kaç gün gecikti test yaptınmı

:roflol:

aaaaaa ama sende ne ateşli kadın çıktın kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 şimdi benim yüksek çıktı diye seviniyordum sabahta yaptın aynısını yaaaa :roflol:

canım ben sana sebebini söyleyim ama aramızda kalsın ben eşimle malesef cinsel perhizdeyim fitil kullanıyorum ya ondan heralde :KK1::KK1::KK1::roflol::roflol:

özgürgökdeniz58 azönce girmişti çıktı galiba listenin en başındaydı o bari haber verseydi ne oldu bitti diye yaaaa :eek:lmaz:

canım ben sana sebebini söyleyim ama aramızda kalsın ben eşimle malesef cinsel perhizdeyim fitil kullanıyorum ya ondan heralde :KK1::KK1::KK1::roflol::roflol:

anladım canım belliydi zaten başına vurmuş artık sabah çok güldürdün ya bizi kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kızlar şimdi dil altından ölçtüm 37.4 çıktı kafamçokkarıştı

ben sabah akşam ölçerim artık. can sıkıntısına birebir kaydirigubbakcemile3

kızlar valla benimde kafam karıştı korunmama rağmen ateş yüzünden bende mi hamileyim ne der oldum sayenizde

özgürgökdeniz58 azönce girmişti çıktı galiba listenin en başındaydı o bari haber verseydi ne oldu bitti diye yaaaa :eek:lmaz:

canım özel mesaj attım haberdar et diye

anladım canım belliydi zaten başına vurmuş artık sabah çok güldürdün ya bizi kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

hee neydim öyle kasıtlı istesem yapamazdım heralde ama farkettin mi kızcağız benle sohbete geçer geçmez arkasına bakmadan kaçtı gitti
hani evlimisin bi bakım dediğim

hee neydim öyle kasıtlı istesem yapamazdım heralde ama farkettin mi kızcağız benle sohbete geçer geçmez arkasına bakmadan kaçtı gitti
hani evlimisin bi bakım dediğim

:roflol::roflol::roflol: bunu eşimede anlattım koptuk resmen yaaaaa :roflol::roflol:

X