- 5 Mayıs 2010
- 3.609
- 1
h
o
ş
g
e
l
d
n
canım yeni bir arkadaşımız geldi bende değini yaptım oldumu bilmiyorum bi bak istersen listeye
liste kaçta canım?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
h
o
ş
g
e
l
d
n
canım yeni bir arkadaşımız geldi bende değini yaptım oldumu bilmiyorum bi bak istersen listeye
mehtap kız çok yasa emi inşll rabbm hemencecik müjdeler sana melegini çok içten ettim bu duayı kesn tutcakkaydirigubbakcemile3
kmehtap nasılsın kırmızılar yok dimi hala
hadi hayırlısı
kız bunların hepsii aynı fabrika hatsaı bnmkide üşengec:kedi:kaydirigubbakcemile3
Üretim hatası bu üretim hatası
Yaranamadım sana söyletiyorsun inadına
Bin kere dedim, yetmiyor zekasıkaydirigubbakcemile3 süper sarkı
biraz özel konular ama maşaallah burda özel diye bişey yok o yüzden anlatayımkaydirigubbakcemile3
hani bu p.tesi günü bizim ilk evlilik yıldönümümüzdü ya,ilk olunca ayrı bir heyecanı oldu,ogünü tekrar yaşadık sanki,evden çıktım konvoydaydık şu saatte eve geldik falan vs.. hepsini hatırladık,sonra akşam yemeğinden sonra sahile indik gece11 gibi,çok hoş bi andı..yıldızların altında elini tutmak:)yorgun argın eve geldik çünkü gündüz de çok gezdik:)saat 1,30 2 falan.önemli not(daha önce anlatmıştım vajinusmusluydum ben 2 aydır ilişkiye girebiliyorum,anlayacağınız ilk gecemiz olmadı malum,bilinçsizlik işte,yat uyu o yorgunlukla ne uğraşıyon zorla yapar gibi.ogünü yaşayamadık ya,gecenin 2sinde yorgun halimizleeee ama artık rahat ve daha dolu dolu bir aşklaaaaa .....)ohh bee dedim sonradan şükür rabbime..şükür bizi bu sıkıntıdan kurtarana..çok çektim arkadaşlar çooook
biraz özel konular ama maşaallah burda özel diye bişey yok o yüzden anlatayımkaydirigubbakcemile3
hani bu p.tesi günü bizim ilk evlilik yıldönümümüzdü ya,ilk olunca ayrı bir heyecanı oldu,ogünü tekrar yaşadık sanki,evden çıktım konvoydaydık şu saatte eve geldik falan vs.. hepsini hatırladık,sonra akşam yemeğinden sonra sahile indik gece11 gibi,çok hoş bi andı..yıldızların altında elini tutmak:)yorgun argın eve geldik çünkü gündüz de çok gezdik:)saat 1,30 2 falan.önemli not(daha önce anlatmıştım vajinusmusluydum ben 2 aydır ilişkiye girebiliyorum,anlayacağınız ilk gecemiz olmadı malum,bilinçsizlik işte,yat uyu o yorgunlukla ne uğraşıyon zorla yapar gibi.ogünü yaşayamadık ya,gecenin 2sinde yorgun halimizleeee ama artık rahat ve daha dolu dolu bir aşklaaaaa .....)ohh bee dedim sonradan şükür rabbime..şükür bizi bu sıkıntıdan kurtarana..çok çektim arkadaşlar çooook
kızlar nie utanalım ki hiç birmiz çocuk deiliğiz cok şükür hem böle dosthane konsmalar her zaman olmaz ne özeliymiş herkes hergun yasıo olumunekankayizsmile
sağol canım,bildiğiniz gibi değil yaa çok kötü o rahatsızlık.bir sene çektim,bide bi ara kaynanayla araları fena bozdum,benim canımzaten sıkkın,yeterince üzüntülüyüm, kimseye diyemiyorum hanımefendi ilk gittiğimiz bayramda laf çarpmaz mı bebek için.ogün değil ama sonra çok fena bozdum onu mkimse ses çıkartamıyor..canım benim allah hep yüzünü güldürsün ne güzel işte bak paylaştın bizimle çekinecek ne var canım baksana biz neler konuşuyoruz sonuçta aramızda bekar yok ya bu işleri bilmeyen
Allah hep sizi böyle mutlu mesut etsinalkisalkisalkis
adınaa çok çok sevindim canım
Allah aynı bu güzellik gibi bide bebek nasip etsin inşallah tez vakitte