Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

merhaba kızlar...ne bu muhabbet maşaallah yaa:KK1:Allah muahbbetinizi artırsın:)
misafirlerim gittiler bende yenicik pc başına oturdum,,sizi merak ettim .nasılsınız bakalım

HOŞGELDİN CANIM NASIL GEÇTİ GÜNÜNÜZ BEĞENDİLERİM İKRAMLARINI cokacimcoook

vallaha benimki kızdı en sonunda ama ben abartmıştım öyle gün aşırı falan değildi her gün çalıştırdım adam benden önce yatağa gidip uyuyor numarası yapıyordu zorla uyandırıyordum :)))
hatta söylemesi ayıp yeter artık musluk değil bile dedi :))))
yumurtalama günleri geçincede sonra ben kızdım bi hafta yaklaşmadım ceza verdim senmisin öyle diyen :))

mehtap koptum ya alemsiniz valla delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

canım hoşgeldin

humeyra biz bu gazla valla onuda yaparız kaydirigubbakcemile3 galiba

neyse kızlar ben kaçar kociş gelir heran gece görüşürüz kocişi uyutup gelirim kaydirigubbakcemile3

değişik fantaziler deneml lazım imkanlar dahilinde eşinizin eve gelme saati belliyse hazırlanıp bekleyin derim:asigim::asigim::kedi:

harikasın ya aynı valla bende bi tek biz yaşıyoruz sanıyordum bende dedm ki dua et basım ağrıyor demiyor 1aydır die kaydirigubbakcemile3

sırnaşık şey çok komik ya bende hep filmlerden bilirim kadınların başı ağrır bizde kocişin canı istemeyince git başım ağrıyor diyor çok komik kocişim var çocuk gibiler yahu
bide biz yeni evliyken çok tartışırdık alır başını giderdi ben anamın evine gidiyorum sen kal burada diyordu hep ne gülüyordum 10 dk bi dolaşır hava alır gelirdi tekrar eve kaydirigubbakcemile3

misafirler hepsini yiyemedi:)gelin size ikramlarımdan sunayim ..muhabbetinize biraz daha aşk katsındelikafadulden

değişik fantaziler deneml lazım imkanlar dahilinde eşinizin eve gelme saati belliyse hazırlanıp bekleyin derim:asigim::asigim::kedi:

BENCEDE HELEKİ BUGÜN YUMURTLAMA DÖNEMİMDE BAŞLADI ALLAHHHHHHH TUTMAYIN BENİ BUGECE GELSİN Bİ 11 DE OH OH OH OH OH OHŞeniz:asigim:

mehtap kız çok yasa emi inşll rabbm hemencecik müjdeler sana melegini çok içten ettim bu duayı kesn tutcakkaydirigubbakcemile3

h
o
ş
g
e
l
d
n
canım yeni bir arkadaşımız geldi bende değini yaptım oldumu bilmiyorum bi bak istersen listeye

sırnaşık şey çok komik ya bende hep filmlerden bilirim kadınların başı ağrır bizde kocişin canı istemeyince git başım ağrıyor diyor çok komik kocişim var çocuk gibiler yahu
bide biz yeni evliyken çok tartışırdık alır başını giderdi ben anamın evine gidiyorum sen kal burada diyordu hep ne gülüyordum 10 dk bi dolaşır hava alır gelirdi tekrar eve kaydirigubbakcemile3

kız bunların hepsii aynı fabrika hatsaı bnmkide üşengec:kedi:kaydirigubbakcemile3

X