Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ıLAHı CANIM YA UTANDIM BAK ŞıMDı AYOL GECE GELSıN YEDıMDE TATLILARI TABı KURTULUŞU YOK BU GECE HU HUkaydirigubbakcemile3
yaa ben susuyum en iyisi yoksa iyice batıcamkaydirigubbakcemile3
ya bişe diyeyimmi kızlar kocişler bizi yakında yatak odasına almayacaklar vallaha :)))
canım aynısını söylüycektim te çekindim aştım kendimi bugün yeter abartmıyayım dedim kaydirigubbakcemile3
ama yakındır yani
neden kız onlarında işlerine gelioda çaktırmıolarkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ya bişe diyeyimmi kızlar kocişler bizi yakında yatak odasına almayacaklar vallaha :)))
asıl biz kızlar hamile kalır kalmaz 1ay dinlenmeye cekilcez yazık bizekaydirigubbakcemile3
yatak odası dışında olacak diyosun yanikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
vallaha benimki kızdı en sonunda ama ben abartmıştım öyle gün aşırı falan değildi her gün çalıştırdım adam benden önce yatağa gidip uyuyor numarası yapıyordu zorla uyandırıyordum :)))
hatta söylemesi ayıp yeter artık musluk değil bile dedi :))))
yumurtalama günleri geçincede sonra ben kızdım bi hafta yaklaşmadım ceza verdim senmisin öyle diyen :))
vallaha benimki kızdı en sonunda ama ben abartmıştım öyle gün aşırı falan değildi her gün çalıştırdım adam benden önce yatağa gidip uyuyor numarası yapıyordu zorla uyandırıyordum :)))
hatta söylemesi ayıp yeter artık musluk değil bile dedi :))))
yumurtalama günleri geçincede sonra ben kızdım bi hafta yaklaşmadım ceza verdim senmisin öyle diyen :))