Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

Pelınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn hu hu komŞu nerdesınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

haklısın valla
başlarında dırdır etmiyoruz
bebiş için de birbirimizden aldığmız gazla
valla dua bile ediyorlardır KK ne

merhaba kızlar...ne bu muhabbet maşaallah yaa:KK1:Allah muahbbetinizi artırsın:)
misafirlerim gittiler bende yenicik pc başına oturdum,,sizi merak ettim .nasılsınız bakalım

vallaha benimki kızdı en sonunda ama ben abartmıştım öyle gün aşırı falan değildi her gün çalıştırdım adam benden önce yatağa gidip uyuyor numarası yapıyordu zorla uyandırıyordum :)))
hatta söylemesi ayıp yeter artık musluk değil bile dedi :))))
yumurtalama günleri geçincede sonra ben kızdım bi hafta yaklaşmadım ceza verdim senmisin öyle diyen :))

canım hoşgeldin

humeyra biz bu gazla valla onuda yaparız kaydirigubbakcemile3 galiba

neyse kızlar ben kaçar kociş gelir heran gece görüşürüz kocişi uyutup gelirim kaydirigubbakcemile3

vallaha benimki kızdı en sonunda ama ben abartmıştım öyle gün aşırı falan değildi her gün çalıştırdım adam benden önce yatağa gidip uyuyor numarası yapıyordu zorla uyandırıyordum :)))
yumurtalama günleri geçincede sonra ben kızdım bi hafta yaklaşmadım ceza verdim senmisin öyle diyen :))

kız çok hoşsun ama onlarda haklı her zaman kaçan kızlar oluyor demekki kaçma sırası onlara geldiğinde zorlanıyorlar eeee tabi bünye alışkın değilŞenizŞeniz

harikasın ya aynı valla bende bi tek biz yaşıyoruz sanıyordum bende dedm ki dua et basım ağrıyor demiyor 1aydır die kaydirigubbakcemile3

X