- 15 Haziran 2010
- 1.225
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hadi hyrlısı cnm ha<kkında bak ne guzel aşmıssın o sorunu allahım anlatamayıpta yıllarca cekenlere sabır versn:Saruboceq: evhancım hadi hayırlı haberini bekliyoruz bide ben bişi dicem ben yuöurtlama gününe inanmıoyorum ya
reyyann valla çok güzel bi başarı kendi başına mı yendin tedavi falan var mı vajinusmusta
:teytey:
sağol canım,bildiğiniz gibi değil yaa çok kötü o rahatsızlık.bir sene çektim,bide bi ara kaynanayla araları fena bozdum,benim canımzaten sıkkın,yeterince üzüntülüyüm, kimseye diyemiyorum hanımefendi ilk gittiğimiz bayramda laf çarpmaz mı bebek için.ogün değil ama sonra çok fena bozdum onu mkimse ses çıkartamıyor..
amiiiiin canım inşaallah hepimize..biliyormusun ilk günlerimi bu yüzden maalesef çok kötü geçirdim,hep bi sıkıntıydı içimizde eşimle.muhabbeti falan çok etkiliyordu,psikolojik olarak mahvolmuştum.ama şimdi o iş de olunca nasıl da herşey yoluna giriverdi..sanki daha yeni evliyim ben öyle diyorum artık 2 aylık evliyim:teytey:
enhan adet tarihinin ilk gününü ve adet döngüsünü tekrar yaz canım bide ben hesaplayayım hangi günle yumurtluyon
bugün tam olarak öğrendim de
kendi kendimin doktoru oldum,evlenmeden önce ne kadar kitap okusam da yaşayınca biliyormuş insan.aylarca yapmaya çalıştık olmadı,hergün ağladım bliyormusun hergün,anlatamdım da kimseye,aylar geçti çünkü anneme desem üzülecekler,ne yapabilecekler ki hem,en sonun da amaaan dedik olmazsa olmasın ne yapalım, ne zaman ki böyle dedik bi baktım zevk almaya başlıyorum onu oralarda hissetmekten,meğer ''tamam bu gece yapıyoruz şimdi olacak bu iş'' diye düşünmemizden dolayı ben kendimi bırakamamışm.yavaş yavaş derken oluverdi gitti,kan da görmedi zaten,doktora gittik herşey normal siz devam edin dedi.ve elhamdülillah şimdi de bebek istiyoruz...nerelerden nerelere işte...şükürler olsun.rabbim bu durumda olanlara şifa versin
adet tarihim 15 haziran 28 günde bir görüyorum canım
yaaa demi,inşaallah hiç korunmadık da biz.rabbim hayırlısıyla verir inşaallah hepimizeŞeniz canım dertşerek içini rahatlatırsın böylelikle senin adına çok sevindim gerçekten sen biraz bizim konuşmalarımızı okusan benim bugün başlıyo yumurtlama günüm ben bile dedim çekinmeden gece gelcek sonrasını siz düşünün diye Şeniz ya bide bunun şerefine bide hamiş haberini alsak ohoooooo süper olur gerçekten
banim kaynanamında 9 yıl çocuğu olmamış bu tür şeyleri çok şükür maşallah normal karşılıyor benim düşük olunca beni teselli etti normalde çok sert bi kadın ve şimdiye kadar daha bi kere niye çocuk yok demedi tabbiii kendi yaşamış olunca
cnm o zaman bende sormak istiyorum normalde en son adet tarhim 12 mayıstı ama 26sında ara kanama oldu tekrar normalde düzensiz değpildir simdide 21inde oldu bnm ne zaman
canım yumutlama 24 ve 28 arası sen bugünden başla
bilme ki ilk defa duydum sendenamin canım yaa benimde sıkıntım çalışmadan sonra 1 gün ağrı çekiyorum alt tarfı çatlıyo hep
kızlar sizded var mı?kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
canım yumutlama 24 ve 28 arası sen bugünden başla
canım adet döngün 26 gün mü normalde?
eğer öyleyse 29 haziran 3 temmuz arası yumrtlama tarihin
tamam canım inşallah güzel haberler verirsin bize kendine dikkat et ama mide bulantısı çok iyi unutma canım bebeğinin sağlığı için dayan sende olumunekankayizsmile
merhaba arkadaşlar sizin günleriniz hep böle dolu dolu mu geçiyo ne güzel ya ama ben sadece akşamları girebilcem uzaktan takip ederim artık okuyorum okuyorm bitmio..inanın şimdiden sadece sizin yazdıklarınızı okumakla bile kendimi ii hissediyorm sohbetiniz ne güzel Allah muhabbetimizi artırsın inş..
kızlar merhaba maaşallah topik almış başını yürümüş sohbetlerinizi okurken keyiflendim valla.Bugün bebeğimin 6. haftası doluyor.Doktora gittim hem kendini gördüm (8 mm) boyunda hemde kalp atışlarını dinledim. Pıtı pıtı pıtı pıtı atıyor atıyor kalbiiii çok sevindim tabi haber vereyim dedim