Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

hoşgeldin aramıza canım inşallah hamilelik belirtileridir yaşadıkların

hoşbuldum tekrar. inşallah öyledir değilse de can sağlığı diyerek tam gaz devam edeceğim çalışmalara. şimdiki aklım olaydı evlenir evlenmez başlardım çalışmalara. ama iyice psikopata bağladım durumu elim sürekli göğsümde acıo mu diye kontrol ediorum. daha il aydan delirmedim umarım :uhm:

aşkolsun ama şimdi yapılır mı bu canım belkide bebiş yapıyordur biliyorsun 37 ve üstü hamile olabilirsin anlamında

KIZ NASIL HAMİLE OLAYIM BEN AYIN 15İNDE BAŞLADI 19 DA BİTTİ 20 21 DE İLİŞKİ OLDU BUGÜN AYI 23 Ü BU NE ŞİMDİ AY DELİRİCEM BEN ŞİMDİ:sinifsinif:

hoşbuldum tekrar. inşallah öyledir değilse de can sağlığı diyerek tam gaz devam edeceğim çalışmalara. şimdiki aklım olaydı evlenir evlenmez başlardım çalışmalara. ama iyice psikopata bağladım durumu elim sürekli göğsümde acıo mu diye kontrol ediorum. daha il aydan delirmedim umarım :uhm:

canım yanı şeyleri hepimiz yaşıyoruz inşallah biran önce verirsin mutlu haberi bize:ecrin_bebek:

yumyurtlama dönemin belki hemendir cnm sakın kaçırma bugunleri vüct sıcklığı yumurtlamaylada ilgili ayy hadi bu ay ilk hyrlı haber senden inşl

insülin direnci; pankreas gereğinden fazla insülin üretiyor. kana karışan insülin, gidecek hiçbir yer olmadığından, sağlıksız olarak kanda birikerek çoğalıyor. sürekli insülin salgılandığı için de her daim aç dolaşıyorum. evlendikten kısa bir süre sonra yaklaşık 15 kilo alınca doktora gittim ve tahliller sonu öğrendim bu rahatsızlığı. potansiyel bir şeker hastasıyım anlayacağın bu şeker hastalığından önceki son durakmış...

çok şaşırdım vallaha ilk defa duydum böyle bişeyi tuhafmış aslında diabetle ilgili biçok şey araştırırım çünkü eşimde yüksek şeker var henüz 33 yaşında ama bayadır varmış biz geç fark ettik tek belirtisi sık sık su içme ve bundan dolayı idrara sık çıkma ne yazıkki öğrendiğimizde gözlerinde katarakt oluşmuşdu ameliyat oldu ve doktor direk ünsilin iğnesi verdi uğraşması zor inşallah en kısa zamanda düzelirsin canım sakın stres falan yapma en büyük etken odur bilirsin gerçe
bide bi doktoruna sorsana yulaf ezmesi fayda edermi sana çok uzun süre şekeri aynı seviyede tutuyor

KIZ NASIL HAMİLE OLAYIM BEN AYIN 15İNDE BAŞLADI 19 DA BİTTİ 20 21 DE İLİŞKİ OLDU BUGÜN AYI 23 Ü BU NE ŞİMDİ AY DELİRİCEM BEN ŞİMDİ:sinifsinif:

ayy kuşum pardon ya herkesi karıştırmaya başladım

Akşam artık atarsın o ateşi ne diyim artık sana kaydirigubbakcemile3

ınŞallah kızlar kısmet bakalım sbr cım nereye ya yenı geldın buarada pıŞırdım yedım gerÇekten Çok gÜzel oldu canımsın arkadaŞım

ayy kuşum pardon ya herkesi karıştırmaya başladım

Akşam artık atarsın o ateşi ne diyim artık sana kaydirigubbakcemile3

İLAHİ CANIM YA UTANDIM BAK ŞİMDİ AYOL GECE GELSİN YEDİMDE TATLILARI TABİ KURTULUŞU YOK BU GECE HU HUkaydirigubbakcemile3

X