- 15 Haziran 2010
- 1.225
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar sizsiz yapamadım yine geldim
sınavdan kötü puan alırsam tek suçlu sizsiniz benden söylemesi valla ders çalışamıyorum
yeni arkadaşım hoşgeldin aramıza
aynen öle cnm azcıkta bişiler aldım dün kociş üzdü beni ama olsun kızdım ona sanki bnm elimde hamile kalmak bide daha ilk denemede düşman gibi olduk off off buguun iiz allahtan
Kızlar ben delİ olcam ya
Kızlar ben delİ olcam ya
ben genelde gaz problemi yaşamayanlardanım ama son iki haftadır eziyet çekiorum resmen. bunu dışında bi de göğüs ağrısı. yüzüstü yatamaz oldum 1 haftadır. başka da bir belirti yok. ama merak etmior değilim acaba psikolojik mi bu bahsettiklerim? fazla kaptırmış olabilirim
ben genelde gaz problemi yaşamayanlardanım ama son iki haftadır eziyet çekiorum resmen. bunu dışında bi de göğüs ağrısı. yüzüstü yatamaz oldum 1 haftadır. başka da bir belirti yok. ama merak etmior değilim acaba psikolojik mi bu bahsettiklerim? fazla kaptırmış olabilirim
Canım kızdırmadı kİmse ben kendİme kızıcam Şİmdİ o olcak felaket ateŞ basıyo bana ateŞİmİ ÖlÇtÜm 37 dİye sabah 36.8 bİlİyosunuz menepozlu kadınlara dÖndÜm vallahİ
bethesna dediğin hastalık yani insülin direnci nedir? bildiğimiz diabet değilmi dahamı farklı bişe
insülin direnci; pankreas gereğinden fazla insülin üretiyor. kana karışan insülin, gidecek hiçbir yer olmadığından, sağlıksız olarak kanda birikerek çoğalıyor. sürekli insülin salgılandığı için de her daim aç dolaşıyorum. evlendikten kısa bir süre sonra yaklaşık 15 kilo alınca doktora gittim ve tahliller sonu öğrendim bu rahatsızlığı. potansiyel bir şeker hastasıyım anlayacağın bu şeker hastalığından önceki son durakmış...