Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

aramıza hoş geldin canım
ne zamandır bebek için çabalıyorsun?
inşallah bebiş vardır canım

hoşbulduk kızlar.. iyiyim ve sizlerin yazdıklarını okudukça daha iyi oldum inanın.. 4 yıllık evliyim ama denemelere bu ay başladım. ilk denemenin heyecanına kapılıp fazla heveslenmek istemesem de kendime engel olamıyorum:KK1:

canım benim bizim bi listemiz var son adet tarihi ver oraya ekleyelim seni liste sayfa 347 de

sat 27 mayıs. 35 günde bir regl oluorum dolayısıyla bir sonraki adet günüm muhtemelen 30'u olacak. ben keşfedemedim henüz sitedeki bazı şeyleri. siz mi ekliorsunuz beni, ben mi ekleyeceğim?

yok canım listeyi bir arkadaşımız tutuyo o düzenliyo bende ona yardım ediyorum biz yapıyoruz yani canım eee tanıt kendini biraz istersen bizim kızlar çok iyidir buarada devamlı aramızda olyrsan daha rahat kaynaşırısn canım

şimdi listemizin ilk sırasında sevimsizim var bakalım hayırlısı olsun :lepi:

:Saruboceq: HAMİLE KALMAYI BEKLEYENLER :Saruboceq:
sevimsizim----------------????????hihoyyyt
huysuzoğlum------------ ?????????hihoyyyt
Selen208 ----------------- ????????hihoyyyt
ozgurgokdeniz58 ------ ????????hihoyyyt
miniCİİK----------------------20 HAZİRANhihoyyyt
defesen-----------------------21 HAZİRANhihoyyyt
Melekzuzum---------------- 22 HAZİRAN hihoyyyt
kmehtap ------------------22 haziranhihoyyyt
happines--------------------23 HAZİRANhihoyyyt
tusemm----------------------23 HAZİRANhihoyyyt
dejavu_one------------------24 HAZİRANhihoyyyt
yakutummm----------------24 HAZİRANhihoyyyt
ududub-----------------------24 HAZİRANhihoyyyt
tırtılkurabiye -----------------26 HAZİRAN hihoyyyt
melisa87---------------- ----28 HAZİRAN hihoyyyt
tenz---------------------------28 HAZİRANhihoyyyt
Love-honey------------------29 HAZİRAN hihoyyyt
bethesna------------------------------------------- 30 HAZİRAN
ymr el--------------------------1 TEMMUZhihoyyyt
edaeee-------------------------2 TEMMUZhihoyyyt
meleğim_yildiz---------- -----3 TEMMUZ hihoyyyt
miss_teacher -----------------4 TEMMUZhihoyyyt
humeyraa----------------------7 TEMMUZhihoyyyt
candas--------------------------7 TEMMUZhihoyyyt
Sbr ----------------------------- 9 TEMMUZ hihoyyyt
afr------------------------------10 TEMMUZhihoyyyt
eylem sevcan ---------------10 TEMMUZhihoyyyt
reyyann-----------------------11 TEMMUZhihoyyyt
carmenn----------------------15 TEMMUZhihoyyyt
evhan -------------------------15 TEMMUZhihoyyyt
leyuze ------------------------15 TEMMUZhihoyyyt
melisax------------------------18 TEMMUZhihoyyyt
ebisen-------------------------18 TEMMUZhihoyyyt
gnl06---------------------------19 TEMMUZhihoyyyt
seabird67---------------------19 TEMMUZhihoyyyt
bsbirkin------------------------20 TEMMUZhihoyyyt
Bebeg------------------------- 22 TEMMUZhihoyyyt
masum_pisi06---------------22 TEMMUZhihoyyyt
sweet_drop ------------------- 9 AĞUSTOS hihoyyyt

HAMİLE KALMAYI TEKRAR DENEMEK İÇİN BEKLEYENLER hihoyyyt

efnanim ---------------- AĞUSTOS hihoyyyt
tosti----------------------AĞUSTOShihoyyyt
jbys---------------------- EN KISA ZAMANDA hihoyyyt

:CüvCüv: BEN ARTIK HAMİLEYİM DİYENLER :CüvCüv:
Manik ------------------------- 7 MAYIS İLK HAMİŞİMİZZZZZZ TEBRİKLERRR :dance: :dance::nazar::nazar:
ceylinaz ---------------------- 10 MAYIS İLK SÜPRİZİMİZ TEBRİKLERR :dance: :dance::nazar::nazar:
azrayağmur--------------------18 HAZİRAN İLK ÜÇE GİREN SÜPRİZİMİZ TEBRİKLER:dance::dance::nazar::nazar:
bitanem16---------------------18 HAZİRAN ÇİFT SÜPRİZİMİZ TEBRİKLERRR:dance::dance::nazar::nazar:
masallal-------------------------18 HAZİRAN TEBRİKLERRR:dance::dance::nazar::nazar:
şüpheci--------------------------20 HAZİRAN:TEBRİKLERRR::::dance::dance::nazar::nazar:
as108760 ----------------- ----22 HAZİRAN TEBRİKLERRR :dance::dance::nazar::nazar:

CANIM Bİ KİŞİ EKLEDİM BUGÜN ARAMIZA YENİ KATILDI

hamile kalmayı kafaya koyunca daha sık girer oldum bu siteye. daha önceden de merak ettiğim bir şey olduğunda göz gezdiriyordum yazılanlara.

ben izmit'liyim ama yıllardır istanbul'da yaşıyorum. halkla ilişkiler bölümü mezunuyum ama evlendiğimden beri çalışmıyorum. pek şikayetçi olduğum da söylenemez bu durumdan :) insülin direnci denen illet bi rahatsızlıkla uğraşıyor olsam da hamile kalmaya engel olmadığını söyledi doktorum.. böyle işte...

Canım geÇmıŞ olsun Çok ama hayırlısıysa senıde hamıleler lıstemıze eklemeyı Çok ısterız bazı arkadaŞlar bÖyle verıyo tarıhı sonra yoklar bızde Çatlıyoruz meraktan sen Öyle yapma olurmu bu arada nezaman bıŞey sormak ıstersen yada dertleŞmek ıstersensana ben ve tÜm arkadaŞlarım yardımcı olacaktır canım

teşekkürler. olumlu olumsuz ne olursa haber ederim elbette. bi terslik olmazsa hemen her gün burda olurum ben artık. hele bu meraklı bekleyiş güzel bir haberle biterse artık buraya ardarda onlarca mesaj yazabilirim sevinçten :) kısmet tabii.

sorularım oldukça da sormaktan çekinmem, teşekkürler tekrar.

kızlar sizsiz yapamadım yine geldim
sınavdan kötü puan alırsam tek suçlu sizsiniz benden söylemesi valla ders çalışamıyorum kaydirigubbakcemile3
yeni arkadaşım hoşgeldin aramıza olumunekankayizsmile

kızlar merhaba ben geldim nasılsınız? çarşı pazar gezdim stress attım bugun biliyorsunz dün hüsrana uğrayanlardanım :KK43:

kızlar sizsiz yapamadım yine geldim
sınavdan kötü puan alırsam tek suçlu sizsiniz benden söylemesi valla ders çalışamıyorum kaydirigubbakcemile3
yeni arkadaşım hoşgeldin aramıza olumunekankayizsmile

cnm ne sınavı ben kaçırdım hiç sorma bnmde önmde kpss ve tek dersd sınavm var bi mnanyak hoca iki yıldır mezun etmedi tıp okusam olıcaktısempatiksalakcinni

tekrar hoşgeldin bethesna aramıza benimde ilk denem oldu bu ay oldu önce d.k. hapı kullanıyordum hapa göre hesapladım adet günüm 22.hazirandı henüz bişe yok ama hamilelik belirtiside yok sadece karnımda acayip gaz var biraz daha sabır edip bekliyorum bir iki gün daha
inşallah sende bebiş vardır canım

oooo kızlar yine başladınız buraya dökülmeye kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
sizede mi bağımlılık yaptı kaydirigubbakcemile3

X