Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

Selam kızlar ben bu gün katıldım. Bende hailelik bekleyenlerdenim. Evliliğimin üçüncü ayındayım 34 yaşındayım, göğüslerim iki haftadır çok gergin ve ağrılı daha adetime 1 hafta var acaba hamile olabilirmiyim?

tamam ozaman kızlarr ben çıkıyorum gelirler birazdan son rütuşları yapıyım okeyy,öööööptüm hepiniziii

Kızlar benım un kurabıyem oldu bıle 30 35dk pıŞıyomuŞ ılk denemde ÖĞrendım ben markete gıdıyom Üzerıne pudra Şekerı alıp gelıyorum kızlar baŞlamayın sakın 5 dk sonra burdayım

canım hoşgeldin genelde adet belirtileriyle hamilelik belirtileri karışabiliyor hamiş arkadaşlar sana bilgi verir
inşallah hamilesindir

hoşgeldin canım aramıza gönlüne göre olur inş hamile olup olmadığını öğrenmene 1 hafta kalmış az kalmış ne güzel hadi hayırlısı

yavrumu adetine 1 hafta varmış 2 haftadırda göğüslerimde ağrı var diye yazmışsın canım adet belirtisi desem 3 hafta önceden başlamazki hamile olabilirsin canım

hoşbulduk folic asit kullanan var mı kızlar hamilelikten önce baslamak gerekiyormus galiba

canım geçmiş sayfaları okursan görürüsün çok yaptık bunun muhabbetini doktorlar genelde 3 ay önceden başlamak gerekiyor diyorlar hemen hemen hepimiz kullanıyoruz

kızlar ben çıkıyorum ütüler birikti benim biraz ütü yapıyım bari opuyorumnanaktan

kolay gelsin canım
kızlar bende çıkıyorum bende biraz ders çalışayım şurda sınava bişey kalmadı kendinize iyi bakın öptüm kocaman kocaman opuyorumnanaktan

Kızlar ben geldım sız ÇıkmıŞınız bende dedım afıyetle yerız beraber ama neyse

merhaba ark lar. bende yeniyim henüz burda. daha doğrusu uzunca bir süredir takip ediyordum da yazmak ve paylaşmak bugüne kısmetmiş.. 30 haziranda regl olmam gerekiyor ki umarım olmam :Saruboceq: daha 7 gün olmasına rağmen yaklaşık bir haftadır göğüslerim deli gibi ağrıyor. bunun dışında başka bir belirti yok ama umarım hamileyimdir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…