evhancım afiyet olsun beğendin mi canım üzerine ayrıca pudra şekeri ekebilirsin
bende iyiyim canım saol :)teşekküler candas sen nasılsın
saol candas sanada saol evhancım becerebildim sonunda
yapmışsın canım güzel olmuş bu arad pişiyo offf bira önce pişsede yesem ayrıca sana çoooook teşekkür ederim senin sayende çok sevdiğim bişyei öğrendim ALLAH razı olsun senden canım
kızlar kendimi günde hissettim valla süper oldu çay kurabiye bide siz ve tatlı sohbetiniz ooooh değmeyin keyfime kaydirigubbakcemile3
ne demek canım sendende allah razı olsun afiyyyyyeeeeeettt olsun bal olsun şeker olsunn canım bende yalancı tavukgöğsü yaptım soğusun yicem cokacimcoook
aynen canım ya yalnız senin tarifinide aldım bugün yaptığın onuda yapıcam en kısa zamanda çok saolun kızlar bi pişsin yanında çay ve siz oooooooohhhhhhhh daha ne olsun
sanada afiyet olsun canım ya bugün enerji patlaması olcak desenize kocişler yandı bu ge ce kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
hakkaten ha bunları yedikmi düz duvara tırmanırız valla kaydirigubbakcemile3 kızlar bu arada benim yüzüm aynı bu resimdeki kadının gibi oldu ağzım hiç kapanmıyo gülmekten
sbr den inciler
kolay un kurabiyesi
1 bardak yağ
1 bardak pudra şekeri
alabildiğine un bukadar saol pelincim benim
sbr den inciler
kolay un kurabiyesi
1 bardak yağ
1 bardak pudra şekeri
alabildiğine un bukadar saol pelincim benim
bende tatlı,patates salatası,beynirli börek,kısır,sarma,e domates salata işte nolsun,yetmezmi kızzlarr