Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
allah gülen yüzünü hiç soldurmasın canım
hakkaten ha bunları yedikmi düz duvara tırmanırız valla kaydirigubbakcemile3 kızlar bu arada benim yüzüm aynı bu resimdeki kadının gibi oldu ağzım hiç kapanmıyo gülmekten
melisax cım yeter yeterde artar bile süper menü hepsine bayılırım olumunekankayizsmile
kızlar ben napıcam bu enerjiyi toplayınca daha iyileşmedim ya olumunekankayizsmile
bende tatlı,patates salatası,beynirli börek,kısır,sarma,e domates salata işte nolsun,yetmezmi kızzlarr
katı yağmı sıvı yağmı canımcım
aynen canım biliyomusunuz kızlar ben 14 aylık evliyim ve apartmanda kimseyi tanımıyorum çok yalnızdım hergün işyap yemek yap tv izle çok sıkılırdım çokkkkkk okadarki yalnızlıktan eşime sarar olmuştum şimdi siz varsınız hergünüm neşe içinde huzur dolu ve bol kahkahalı sizleri çok sevdim ben ya gönülden söylüyorum emin olun İYİKİ VARSINIZ ARKADAŞLARIM
ne zaman gidiyo peki senin kırmızılar canım,valla ben dün uğurladım açılışıda yaptım şeker,seninde bitmiştir belki kontrol et,akşam devam hadi bakalım.olumunekankayizsmile
aaayyyy saaaaaaarrrrrrmaaaaaa kıııııııııısıııııııırrrrr :Saruboceq: daha ne olsun canım ellerine sağlık afiyet olsun bi tek ben eksiğim orda hepsini yemek için kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 kızlar bizim topik hamişlik topiğinden çıktı gün topiği oldu valla kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
aynen canım biliyomusunuz kızlar ben 14 aylık evliyim ve apartmanda kimseyi tanımıyorum çok yalnızdım hergün işyap yemek yap tv izle çok sıkılırdım çokkkkkk okadarki yalnızlıktan eşime sarar olmuştum şimdi siz varsınız hergünüm neşe içinde huzur dolu ve bol kahkahalı sizleri çok sevdim ben ya gönülden söylüyorum emin olun İYİKİ VARSINIZ ARKADAŞLARIM
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 kızlar bizim topik hamişlik topiğinden çıktı gün topiği oldu valla kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
mrb kızlar !!!
bugün k.k günümüz olsun ozaman arada yapalım böyle olmadı haftada bir yada ayda bir bi öncesinden yarın günümüz olsun diyelim ertesi günü yine böyle yapalım olurmu uyarmı size kızlar?????
bugün k.k günümüz olsun ozaman arada yapalım böyle olmadı haftada bir yada ayda bir bi öncesinden yarın günümüz olsun diyelim ertesi günü yine böyle yapalım olurmu uyarmı size kızlar?????
mrb kızlar !!!