Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

melisax cım yeter yeterde artar bile süper menü hepsine bayılırım olumunekankayizsmile

kızlar ben napıcam bu enerjiyi toplayınca daha iyileşmedim ya olumunekankayizsmile

hakkaten ha bunları yedikmi düz duvara tırmanırız valla kaydirigubbakcemile3 kızlar bu arada benim yüzüm aynı bu resimdeki kadının gibi oldu ağzım hiç kapanmıyo gülmekten

aynen canım biliyomusunuz kızlar ben 14 aylık evliyim ve apartmanda kimseyi tanımıyorum çok yalnızdım hergün işyap yemek yap tv izle çok sıkılırdım çokkkkkk okadarki yalnızlıktan eşime sarar olmuştum şimdi siz varsınız hergünüm neşe içinde huzur dolu ve bol kahkahalı sizleri çok sevdim ben ya gönülden söylüyorum emin olun İYİKİ VARSINIZ ARKADAŞLARIM

melisax cım yeter yeterde artar bile süper menü hepsine bayılırım olumunekankayizsmile

kızlar ben napıcam bu enerjiyi toplayınca daha iyileşmedim ya olumunekankayizsmile

ne zaman gidiyo peki senin kırmızılar canım,valla ben dün uğurladım açılışıda yaptım şeker,seninde bitmiştir belki kontrol et,akşam devam hadi bakalım.olumunekankayizsmile

bende tatlı,patates salatası,beynirli börek,kısır,sarma,e domates salata işte nolsun,yetmezmi kızzlarr

aaayyyy saaaaaaarrrrrrmaaaaaa kıııııııııısıııııııırrrrr :Saruboceq: daha ne olsun canım ellerine sağlık afiyet olsun bi tek ben eksiğim orda hepsini yemek için kaydirigubbakcemile3

aynen canım biliyomusunuz kızlar ben 14 aylık evliyim ve apartmanda kimseyi tanımıyorum çok yalnızdım hergün işyap yemek yap tv izle çok sıkılırdım çokkkkkk okadarki yalnızlıktan eşime sarar olmuştum şimdi siz varsınız hergünüm neşe içinde huzur dolu ve bol kahkahalı sizleri çok sevdim ben ya gönülden söylüyorum emin olun İYİKİ VARSINIZ ARKADAŞLARIM

canımcım sende iyiki varsın

aaayyyy saaaaaaarrrrrrmaaaaaa kıııııııııısıııııııırrrrr :Saruboceq: daha ne olsun canım ellerine sağlık afiyet olsun bi tek ben eksiğim orda hepsini yemek için kaydirigubbakcemile3

evet tatlım buyrun gelin valla hepimize yeter ne iyi olurdu aslında yaaa....olsun dünya çok küçük elbet bir gün bi yerde bellimi olurrolumunekankayizsmile

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 kızlar bizim topik hamişlik topiğinden çıktı gün topiği oldu valla kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 kızlar bizim topik hamişlik topiğinden çıktı gün topiği oldu valla kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ayy hakkaten kızlar heh,yani misafir geldiğinde aklına bişey gelmeyen buraya bakıp kopya çekebilir yani...:roflol:

sende iiiyiki varsın canım burasıda küçük yer ama benim oturduğum yerde komşuluk gidip gelme yok işte merhaba merhaba okadar yani sadece eşimin akrabaları var burda benimde evde canım sıkılırdı çok şimdi eşim bile memnun bu işten bende ona sarmıyorum en azından kaydirigubbakcemile3

Evhan cım, peki nişasta katmıyormusun un kurabiyene ?

Ya kızlar mantar kurabiye tarifi olan varmı? Eskiden çok güzel yapıyodum çok beğeniyolardı şimdi yapamıyorum.Belki yeni bir tarifle yeniden yapabilirim ..

bugün k.k günümüz olsun ozaman arada yapalım böyle olmadı haftada bir yada ayda bir bi öncesinden yarın günümüz olsun diyelim ertesi günü yine böyle yapalım olurmu uyarmı size kızlar?????

bugün k.k günümüz olsun ozaman arada yapalım böyle olmadı haftada bir yada ayda bir bi öncesinden yarın günümüz olsun diyelim ertesi günü yine böyle yapalım olurmu uyarmı size kızlar?????

ama ben şimdi çıkıcaaam zaten sabahtan beri yoktummm,bensizmi devam ediceksiniz siz şimdi artık yaniiiiii:gitme::gitme::gitme:

olur yapalım canım valla güzel olur kaydirigubbakcemile3

Ayyy canım benım ya olsun merak etme aramızdasın sen bır yere gıtmıyosun merak etme yanı

X