Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

ayyyyy gerçektende bekar nişanlıymış güzelim madem giriyon ilişkiye mutlaka korunun ozman ne diyeyim şimdi

iyiii bari evhanda bendenmiş kendiimikafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı komik hissetmiştim bian

mrb arkadaşlar bende yeni üye oldum. umarım topiğimiz banada hayırlı olur. bende 25 yaşındayım. iki yıldır evliyim.şimdilik bu kadar..

yok gülmüyorum ama nedense böyle şeylerde çok dikkat ederim onlara bakarım

maşallaha valla ben demeseniz halaaa devam edecktim

mrb arkadaşlar bende yeni üye oldum. umarım topiğimiz banada hayırlı olur. bende 25 yaşındayım. iki yıldır evliyim.şimdilik bu kadar..

hoş geldin canım aramıza senide listemize alallım
ama dur bi bakımm evliysen

canım devlet hastanelerinin acil servisinde yaptırınca 1 saatte çıkıyor sonuç gebelik için kan testi yaptırıcam diyorsun yapıyorlar

gerçektenmi bak onu bilmiyordum tabi ozaman poliklinikler kapandıktan sonra gitmeliyim
benim doktorum aslında özel hastenede ama bitek sonuç öğrenmek içinde şimdi özele gitmek istemiyorum zaten uzak kalıyor bende çalışıyorum olmazsa senin dediğin gibi denemek lazım iyi fikir vallaha

haaa yazmışsın zaten kusura bakma açlık başıma vurdu
canım listemiz sayfa 347 de beklenen adt tarihini ver ekleyelim senide

maşallaha valla ben demeseniz halaaa devam edecktim

hoş geldin canım aramıza senide listemize alallım
ama dur bi bakımm evliysen

aaaaayy evde yalnızım ve kahkaha atıyorum resmen ya biri kapıdan dinlese noluyo lan içerde dicek okadar yaniii :roflol::roflol:

kızlarr ben en iyisi güdip karnımı bi güzell doyurayımm ok mi netim açık kalacak sizi takip ederim siz devam edin

evet canım bence bu akşam hiç durma hemen git ben hep öyle yaptırıyorum kan tahlilini zaten hamilelik varsa kesin çıkar senin

aaaaayy evde yalnızım ve kahkaha atıyorum resmen ya biri kapıdan dinlese noluyo lan içerde dicek okadar yaniii :roflol::roflol:

eee canım yaaa artık bende ilk valla evlimi diye bakıcam bundan sonra
aman dikkat et bu kız kafayı yemiş demesinler güldüğünü duymasınlar kısık gül ok mi?
küçük yerde dedikodu çok olur haaa aman diyimsempatiksalakcinnisempatiksalakcinni:roflol::roflol:

kızlar bende hamurumu yoğurup geliyorum bi elle yazıp bi elle yoğurdum zaten zor oldu 2dk ya geliyorum
elmalı pasta yapıyorum gelin hep beraber yiyelim
açtınız iştahımı ta

hakkaten dedikodu çok burda canım sessiz gülücem bundan sonra :kedi: ne olur ne olmaz

kızlar bende hamurumu yoğurup geliyorum bi elle yazıp bi elle yoğurdum zaten zor oldu 2dk ya geliyorum
elmalı pasta yapıyorum gelin hep beraber yiyelim
açtınız iştahımı ta

aşkolsun canım yaaa ben napıyım şimdi elmada yok evde canım çekti valla ben ne yapsam ki bilmiyorumkismile karnım acıktı benimde şimdi hamurişi tatlı falan acaba ne yapsam :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…