ayyyyy gerçektende bekar nişanlıymış güzelim madem giriyon ilişkiye mutlaka korunun ozman ne diyeyim şimdi
yok gülmüyorum ama nedense böyle şeylerde çok dikkat ederim onlara bakarım
mrb arkadaşlar bende yeni üye oldum. umarım topiğimiz banada hayırlı olur. bende 25 yaşındayım. iki yıldır evliyim.şimdilik bu kadar..
mrb arkadaşlar bende yeni üye oldum. umarım topiğimiz banada hayırlı olur. bende 25 yaşındayım. iki yıldır evliyim.şimdilik bu kadar..
canım devlet hastanelerinin acil servisinde yaptırınca 1 saatte çıkıyor sonuç gebelik için kan testi yaptırıcam diyorsun yapıyorlar
maşallaha valla ben demeseniz halaaa devam edecktim
hoş geldin canım aramıza senide listemize alallım
ama dur bi bakımm evliysen
gerçektenmi bak onu bilmiyordum tabi ozaman poliklinikler kapandıktan sonra gitmeliyim
benim doktorum aslında özel hastenede ama bitek sonuç öğrenmek içinde şimdi özele gitmek istemiyorum zaten uzak kalıyor bende çalışıyorum olmazsa senin dediğin gibi denemek lazım iyi fikir vallaha
aaaaayy evde yalnızım ve kahkaha atıyorum resmen ya biri kapıdan dinlese noluyo lan içerde dicek okadar yaniii :roflol::roflol:
kızlarr ben en iyisi güdip karnımı bi güzell doyurayımm ok mi netim açık kalacak sizi takip ederim siz devam edin
canım hoşgeldin
efnan bi alemsin ya
eee canım yaaa artık bende ilk valla evlimi diye bakıcam bundan sonra
aman dikkat et bu kız kafayı yemiş demesinler güldüğünü duymasınlar kısık gül ok mi?
küçük yerde dedikodu çok olur haaa aman diyimsempatiksalakcinnisempatiksalakcinni:roflol::roflol:
kızlar bende hamurumu yoğurup geliyorum bi elle yazıp bi elle yoğurdum zaten zor oldu 2dk ya geliyorum
elmalı pasta yapıyorum gelin hep beraber yiyelim
açtınız iştahımı ta