Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

ahh canım ne güzel
Allahım bu güzel duyguları anları bizede tez zamanda nasip et yarabbim

amiiiiiiin inşallah yaaaa bende ilk öğrendiğimde çok sevinmiştim eşim ikidebir gerçekten mi gerçekten mi diyip duruyordu adamcağız yazık yaa okadar çok istiyorum ki ona güzel bi haber vermeyi baba olucaksın demeyi :gitme:

aminnn canım inşallah bigün hepimiz eşlerimize bu güel haberi vericez bebişlerimiz doğup kucaklarımıza aldığımız günleri görücez onları bağrımıza basıp emziricez

hepsi negüzel duygular dimi

inşallah güzel allahım en kısa zamanda nasip etsin hepimize tüm bebek isteyenlere :Saruboceq::Saruboceq:

hepinize çok teşekkür ediyorum çok rahatlattınız beni çok korkmuştum zamanından önce hamile kalmaktan..
Allah isteyen herkese çocuk nasip etsin

hayat işte kızlar kimileri hamile kalınca bir an önce ondan kurtulmak isterken kimileride bizim gibi mumla arıyor işte

henüz istemiyorum nişanlıyım çünkü evli değilim ama evlenince tabiki isterim öğretmen olacağım çünkü hemde ana okulu :)

hepinize çok teşekkür ediyorum çok rahatlattınız beni çok korkmuştum zamanından önce hamile kalmaktan..
Allah isteyen herkese çocuk nasip etsin

evet canım herşeyin bi zamanı var ama inan bebk korkulacak bişey değil
bende 2.5 yıl korundum ama şimdi başıma gelenler neticesinde çok pişman oldum neden bekledim diyee
Allah inşallah sana böyle pişmanlık vermez

ayyyyy gerçektende bekar nişanlıymış güzelim madem giriyon ilişkiye mutlaka korunun ozman ne diyeyim şimdi

inşallah ben çocukları çok seviyorum işte ama dediğiniz gibi her şeyin bir zamanı var zamanı gelince inşallah sağlıklı sıhhatli olur..

henüz istemiyorum nişanlıyım çünkü evli değilim ama evlenince tabiki isterim öğretmen olacağım çünkü hemde ana okulu :)

analadım hemen evlensen iyyiii olur bence

canım bende sana msj gönderdim ama çok komiksin valla kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

yaaa ben hala acım aç daha kahvaltı yapmadım ondandır bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…