mrb arkadaşlar bende yeni üye oldum. umarım topiğimiz banada hayırlı olur. bende 25 yaşındayım. iki yıldır evliyim.şimdilik bu kadar..
hoşgeldin inşş hepimizin temennisi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
mrb arkadaşlar bende yeni üye oldum. umarım topiğimiz banada hayırlı olur. bende 25 yaşındayım. iki yıldır evliyim.şimdilik bu kadar..
kızlar bende hamurumu yoğurup geliyorum bi elle yazıp bi elle yoğurdum zaten zor oldu 2dk ya geliyorum
elmalı pasta yapıyorum gelin hep beraber yiyelim
açtınız iştahımı ta
evhancım evde puding yok olsa senin tatlıdan yapıcam ama tarifi aldım şekerim bi gün mutlaka yapıcam tarifin başınada evhanın tatlısı yazdım kaydirigubbakcemile3
evhancım evde puding yok olsa senin tatlıdan yapıcam ama tarifi aldım şekerim bi gün mutlaka yapıcam tarifin başınada evhanın tatlısı yazdım kaydirigubbakcemile3
canım o zaman hemen elmasız aynı malzemelerle yuvarla yuvarla diz tepsiye normal kurabiye yada un kurabiyesi yapıver ank olsaydın keşke
tarifini verirmisin nasıl yapıyosun
evhancım puıdingli tatlı nasıl oluyo tarini verirmisin
canım ben veriyim hemen 2 paket vanilyalı pudingi pişir tepsiye dök sonra iki paket vanilyalı pudingide 1 litre vişne suyuyla pişir onuda üzerine dök buzdolabına koy iki renkli mayhoş oluyormuş ama ben yapamadım daha
ay şüpeci seninde canın çekicek valla kız sen okuma onları hızlı hızlı geç olur mu
canım bende senin şimdi kolay un kurabiyesi ni yapıcam ay kız alemsin valllaha ben tarifin adını sbr güzelin kolay un kurabiyesi diye yazmıştım :) kaydirigubbakcemile3
uok cnm canım hiçbişi istemiyo sadece huzur istiyorum. milletin kocası hamilelik haberini alınca uçar benimkide beni yormaktan başka bişi yapmıo. hani yazıosunuz ya eşime mutlu haberi verim die her zaman öyle olmayabiliyo. umarım huzurlu bi hamilelik geçirirsiniz. ama bi kere daha söyleyimki herşeyin hayırlısını isteyin
evhancım puıdingli tatlı nasıl oluyo tarini verirmisin
istiyodu hemde çok ilk 2 gün herşey yolundayken şimdi bi anda tuhaf hareketlere bürünmesi beni çok üzüyo. bunca strese karşın bu bebek dünyaya gelirse gerçekten mucize olacak