Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

evhancım evde puding yok olsa senin tatlıdan yapıcam ama tarifi aldım şekerim bi gün mutlaka yapıcam tarifin başınada evhanın tatlısı yazdım kaydirigubbakcemile3

evhancım evde puding yok olsa senin tatlıdan yapıcam ama tarifi aldım şekerim bi gün mutlaka yapıcam tarifin başınada evhanın tatlısı yazdım kaydirigubbakcemile3

canım o zaman hemen elmasız aynı malzemelerle yuvarla yuvarla diz tepsiye normal kurabiye yada un kurabiyesi yapıver ank olsaydın keşke

canım o zaman hemen elmasız aynı malzemelerle yuvarla yuvarla diz tepsiye normal kurabiye yada un kurabiyesi yapıver ank olsaydın keşke

olsaydım gelirdim valla canım :KK1: hiç kaçırmam böyle şeyleri neyse şimdi görümcem aradı akşam onun arkadaşına oturmaya gidicez o yapmıştır bişeyler :jeyyar:

tarifini verirmisin nasıl yapıyosun

canım ben hiç ölçmem hep göz kararı yaparım ama size ölçülü vermeye çalışayım

3su bardağı un
yarım su bardağı sıvıyağ
2 yumurta
yarım su bardağı yoğurt
1su bardağı toz şeker
1çay kaşığı kabartma tozu (ama şart değil) hepsini yoğur

içi için
2 elma rendele içine 1 yemek kaşığı tozşeker ekle öyle kavur suyunu çekince üzerine tarçın ve 2damla limon sık biraz daha pişir

hamuru oklavayla aç büyüklüğüne göre 8 yada 12 parçaya kes sigara böreği gibi iç harcı koy sar doğru frına çıkınca üzerine pudra şekeri

ayy hamiş arkadaşlar özür dilermmmmm:sinifsinif:

canım bende senin şimdi kolay un kurabiyesi ni yapıcam ay kız alemsin valllaha ben tarifin adını sbr güzelin kolay un kurabiyesi diye yazmıştım :) kaydirigubbakcemile3

evhancım puıdingli tatlı nasıl oluyo tarini verirmisin

canım ben veriyim hemen 2 paket vanilyalı pudingi pişir tepsiye dök sonra iki paket vanilyalı pudingide 1 litre vişne suyuyla pişir onuda üzerine dök buzdolabına koy iki renkli mayhoş oluyormuş ama ben yapamadım daha

canım ben veriyim hemen 2 paket vanilyalı pudingi pişir tepsiye dök sonra iki paket vanilyalı pudingide 1 litre vişne suyuyla pişir onuda üzerine dök buzdolabına koy iki renkli mayhoş oluyormuş ama ben yapamadım daha

ahh bayılıyorum ona mayhoş mayhoş ne güzel oluyorkaydirigubbakcemile3

ay şüpeci seninde canın çekicek valla kız sen okuma onları hızlı hızlı geç olur mu

uok cnm canım hiçbişi istemiyo sadece huzur istiyorum. milletin kocası hamilelik haberini alınca uçar benimkide beni yormaktan başka bişi yapmıo. hani yazıosunuz ya eşime mutlu haberi verim die her zaman öyle olmayabiliyo. umarım huzurlu bi hamilelik geçirirsiniz. ama bi kere daha söyleyimki herşeyin hayırlısını isteyin

canım bende senin şimdi kolay un kurabiyesi ni yapıcam ay kız alemsin valllaha ben tarifin adını sbr güzelin kolay un kurabiyesi diye yazmıştım :) kaydirigubbakcemile3

ay saol canım pelinin kurabiyeside diyebilirsin kaydirigubbakcemile3 ay ben ne yapsam acaba gerçi akşama yerim mutlaka yapmıştır bişeyler ama canım çekti şimdi bişeyler yemezsem ölcem sanki kızlar bitarafım şişerse sorumlusu sizsiniz :umursamaz:

ayy canım noldu ya eşin istemiyor muydu ki sen boşver herkesi kendini ve bebişini düşün sadece

istiyodu hemde çok ilk 2 gün herşey yolundayken şimdi bi anda tuhaf hareketlere bürünmesi beni çok üzüyo. bunca strese karşın bu bebek dünyaya gelirse gerçekten mucize olacak

uok cnm canım hiçbişi istemiyo sadece huzur istiyorum. milletin kocası hamilelik haberini alınca uçar benimkide beni yormaktan başka bişi yapmıo. hani yazıosunuz ya eşime mutlu haberi verim die her zaman öyle olmayabiliyo. umarım huzurlu bi hamilelik geçirirsiniz. ama bi kere daha söyleyimki herşeyin hayırlısını isteyin

ay noldu canım kötü bişey mi oldu seni üzüyor mu eşin kıyamam ben sana istemiyor muydu eşin

neyse kızlar ben çıkıyım. biraz yürümek belki ii gelir akşam gelmeye çalışırım olmadı yarın sabah görüşürüz yine. kendinize çook ii bakın

evhancım puıdingli tatlı nasıl oluyo tarini verirmisin

canım 2 paket vanilyalı pudingi pişir biraz koyu olsun cıvık değil yani pişirdikten sonra tepsiye yada borcama dök sonra 2 paket vanilyalı pudingi bu sefer 1 litre vişne suyu ile pişir onuda üstüne dök biraz soğusun buzdolabına koy sonra afiyetle yeyin biraz mayhoş oluyor üstü ama çok güzel oluyor 2 renkte gözükmesi cabası canım en çok yaptığım tatlıdır benim

istiyodu hemde çok ilk 2 gün herşey yolundayken şimdi bi anda tuhaf hareketlere bürünmesi beni çok üzüyo. bunca strese karşın bu bebek dünyaya gelirse gerçekten mucize olacak

canım benim eşinde baba olucak ondada bunun stresi olmuştur napsın adamcağız ama sen sakın stres yapma lütfen canım dediğin gibi herşeyin hayırlısı ne olursa öyle olsun canım sen kendini hiiiiç üzme olumunekankayizsmile

kızlar çay hazır sizi takip ettim bu arada şimdi kocişi uyandırıcam k
kocişi işe gönderince gelirim saatt 6 dan sonra
canım yenileri bana sonra yazın yine oldu mu
geçmişi okumak bazen çok zaman alıyo okumadanda gelebilirim çünkü
ötüm hepinizi byeee

X