gönülcümmmmmmm günaydın kuzum nasılsın büyük güne 1 gün kaldı desene hadi bakalım inşallah busefer herşey güzel olacak hepimiz için buna çok inanıyorrum ya bu sefer buarada canım benim hayırlısıyla başladık folic plusa
canım aynı şeyi bende yaşadım
içinden spermlerin fazlası çıkıyordur ya ben ilişkiden sonra hemen kalkmıyorum en az 1 saat yatmamız gerekiyor ya ondan ama sabah daha içim temizlenmediğinden aynı şekilde devam ediyor
sende de ondan öyle oluyordur
normal canım yerleşen yerleşiyor rahime yerleşemiyende akıp gidiyor bide kötü kokuyor ki sorma korkacak bişey yok yani
canım öyle valla bakalım temmuzda güzel haberler bizden gelir hep birlikte inşallah
folic asite başlamana sevindim günde 3 kere kullan ama okolumunekankayizsmile
ay saolun valla kızlar bunu kimseye soramıyordum canım çok sıkılıyorsu acaba bi bende mi oluyor diye çok aydınlattınız beni
yaa kızlar bana doktor folbiol verdi size neden folik pluc
beim ilaç daha etkili günde 1 kez alıyorum 5 mg çünkü
yaa kızlar bana doktor folbiol verdi size neden folik pluc
beim ilaç daha etkili günde 1 kez alıyorum 5 mg çünkü
efnanım özledik seni nasılsın tatlım dün burdaymışsın ama ben yoktum
efnancım hoşgeldin sende canım gelir gelmez yetiştin valla imdadıma opuyorumnanaktan
ay efnancığım biliyorum sabırsızlandırdım sizi ama inan bende öyleyim fakat kendimi zor tutuyorum inat ettim sabır edeceğim bir iki gün daha yarın gitmesem bile cuma kesin hastanaye gidip kan aldıracağım yani bebiş yoksa normal değil adet düzenim bozuluyor ve bunu hiiiiç çekemem vallaha
bu arada efnancımmmmmmmmm günaydınlar günün güneş kadar sıcak yıldızlar kadar aydınlık aşk kadar güzel olsun
ay efnancığım biliyorum sabırsızlandırdım sizi ama inan bende öyleyim fakat kendimi zor tutuyorum inat ettim sabır edeceğim bir iki gün daha yarın gitmesem bile cuma kesin hastanaye gidip kan aldıracağım yani bebiş yoksa normal değil adet düzenim bozuluyor ve bunu hiiiiç çekemem vallaha
teşekkür ederim sanaadaaa aynı dileklerimi iletiyorum
bak bide bol hamiş haberli günde diliyorum sanaa.s.