Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

öyle canım ya insanoğlu işte sağlıklı hayırlı evlatlar bağışlasın yaradan hep dua ediyorum ikiz olsun inşşşşşşşşşşşşşşşşş efendimizin yüzüsuyu hürmetine evliyaların hürmetine inşşşşşşşşşş

evet kızlar bende hamile olduğumu öğrenir öğrenmez bırakacağım
çoook zararlı kendinizi tutun içmeyin benim bi arkadaşım ablası içti bırakamadı zaten kadının yaşı vardı baya çocuğun karaciğeri gelmişmedi aldılar

canım yaaa seni anlayabiliyorum ama bol bol sakız çiğne bide paket karşında olduğu sürece dayanamazsın canım benim mümkünse onu at yada başkasına ver evde tutma bak canım benim ablam tüp bebek hemşiresi bana canın eğer çok isterse sigarayı yakmadan ağzında tut derdi yada baya izmarit dolu bi kültablasını kokla belki tiksinirsin

ya 1 saattir netteyim giriş yapmadan önce okuyayım dedim bitmedi gitti iyi kaynatmışsınız dün
tüm tarifleri aldım nasıl çekti canım yapsam mi ki acaba diye düşünüyorum kaydirigubbakcemile3

ya 1 saattir netteyim giriş yapmadan önce okuyayım dedim bitmedi gitti iyi kaynatmışsınız dün
tüm tarifleri aldım nasıl çekti canım yapsam mi ki acaba diye düşünüyorum kaydirigubbakcemile3

ay çok kötüyüz biz yaaa demi kızım boğazım hiç durmuyo valla bu aralar hamurişi tatlı bunlarada hayır denmez ki kaydirigubbakcemile3 bunları bi kessem 10 kilo veririm herhalde :KK1:

saol canım iyiyim hatta güzel haberleri aldım daha bi mutlu oldum
Allahım en kısa zamanda bizede nasip etsin
sizler nasılsınız

inşallah canım saol nasıl olalım işte büyük gün yaklaşıyor bende de stres başlıyor eyvahedigeldismile

ay çok kötüyüz biz yaaa demi kızım boğazım hiç durmuyo valla bu aralar hamurişi tatlı bunlarada hayır denmez ki kaydirigubbakcemile3 bunları bi kessem 10 kilo veririm herhalde :KK1:

ayyy bende hiç yemeden duramam allahtan benim kilo problemim yok
canım şimdi hastayım diye bişey yapamadım ama benim evde bunlar zaten hiç eksik olmaz dün gece bende burda olsam hiç erinmez yapardım artık şimdi yaparım gelin hep beraber yiyelim arkadaşlar

kızlar yaa bende ilişki olduktan sonra ertesi günü yani akıntı oluyor çok sizde de oluyormu acaba normal akıntı mı yoksa spermler mi geri çıkıyor eğer spermlerse bu iyi midir kötümüdür kızlar yaa

gönülcümmmmmmm günaydın kuzum nasılsın büyük güne 1 gün kaldı desene hadi bakalım inşallah busefer herşey güzel olacak hepimiz için buna çok inanıyorrum ya bu sefer buarada canım benim hayırlısıyla başladık folic plusa

canım aynı şeyi bende yaşadım
içinden spermlerin fazlası çıkıyordur ya ben ilişkiden sonra hemen kalkmıyorum en az 1 saat yatmamız gerekiyor ya ondan ama sabah daha içim temizlenmediğinden aynı şekilde devam ediyor
sende de ondan öyle oluyordur

kızlar yaa bende ilişki olduktan sonra ertesi günü yani akıntı oluyor çok sizde de oluyormu acaba normal akıntı mı yoksa spermler mi geri çıkıyor eğer spermlerse bu iyi midir kötümüdür kızlar yaa

normal canım yerleşen yerleşiyor rahime yerleşemiyende akıp gidiyor bide kötü kokuyor ki sorma korkacak bişey yok yani

günaydınlar kızlar naber ne var ne yok geçmişi fazla okumadım ama bi gelişmede yok galiba dün akşamdan beri
ben hala beklemedeyim adet olmadım hem sevinip ümitleniyorum iyice acaba hamilemiyim diye bi yandanda tedirginleşiyorum hapı bıraktım adet düzenimmi bozuluyor diye

günaydın canım test yap test

tek tek basaraktan bade süzerekten inci dizerekten ben geldim hoşgeldim
G
Ü
N
A
Y
D
I
N
BENİM BİRİCİK GENİŞ AİLEM[/QUOTE

günaydın

meraba kızlar nasılsınız bugün bakalım

hoşgeldin cannım ben senle ilk karşılaşmam

kahve yasak sigara yasak ya napcam ben 9 ay offfffffff

tek haMİŞ OLDA İÇMEYİ VER CANIMM

aayy herhalde canım bende kalkmıyorum hemen sabah banyo yapıyorum bide ama banyodan sonra bile geliyo günlük ped koyuyorum bende çok sinir bozucu bişey

X