Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

canım ben ilk ay kendim onu kullandım dr sormadan bitince gidip dr yazdırdım oda folic plus verdi bunun içinde vitamin d ve kalsiyumda var seninkinde yalnızca folik asit var ben çok araştırdım kullanmadan önce istersen sende bi araştır bizimkine devam et bitince olumunekankayizsmile

canım yaa valla benim doktor düşükten hemen sonra bumu yazdı ve ben pazartesi gittiğimde ilacım bitio az kaldı diye yeniden yazdırdım ve bi paket daha aldık evde toplam 56 adet var yani
ama doktora yine gittiğimde sorayım ona folik pluc niye vermedin diye

gönl canım biz patestes alddık da hani geçen demiştinya elma gibi dilimle ...
onun tam taifini versene canım yapayım onu ben çok seviorum patetes te

Benımde 36.8 Çıktı normalde sıtelerdekı yumurtlama hesaplayıcılarına gÖre bugÜn baŞlıyo 28 ıne kadar bakalım kısmet zaten ben 2 gÜndÜr baŞladım ya hayırlısı yalnız benım ateŞım 3gÜndÜr 36.8 normalmı bu sızce

Benİmde 36.8 Çıktı normalde sİtelerdekİ yumurtlama hesaplayıcılarına gÖre bugÜn baŞlıyo 28 İne kadar bakalım kısmet zaten ben 2 gÜndÜr baŞladım ya hayırlısı yalnız benİm ateŞİm 3gÜndÜr 36.8 normalmİ bu sİzce

çok güzel ilerleme var devam çalışmalara

gönl canım biz patestes alddık da hani geçen demiştinya elma gibi dilimle ...
onun tam taifini versene canım yapayım onu ben çok seviorum patetes te

canım patatesleri soyup elma dilim kes bi teflon tavaya (ama hani çok kullanılıp bazen dibi hafif yanmışlarda yapışıyor öyle olamsın tencered bile olur) patatesin miktarına göre ayarla 1 yemek kaşığı sıvıyağ koy kızınca içine tüm patatesleri koy üzerine tuz pulbiber kekik koy miktarları sen ayarla sonra kızart istersen ağzınıda kapatabilirsin canım afiyet olsun cokacimcoook

canım değerin yüksek değerlendir bugünleri hiç boş geçirme kaydirigubbakcemile3 ben çalışmalara çoktaaaaannn başladım ama benim çok düşük değerim yumurtlamadım ben daha yaaaa

ınŞallah bakalım ya ateŞ basıyo benı ay ayyyyyy ayyyyy ayyyyyyyy menepozlu karılara dÖndÜm vallahı:)

bana yardım edin ya hamile kalınınca prolaktin yükselir mi böyle bir şey var mı kan testi yaptırdım prolaktin yüksek cıktı adetim 20 gün geçti ama ben hamile kalmış olmaktan korkuyorum bir seyler söyleyin

canım patatesleri soyup elma dilim kes bi teflon tavaya (ama hani çok kullanılıp bazen dibi hafif yanmışlarda yapışıyor öyle olamsın tencered bile olur) patatesin miktarına göre ayarla 1 yemek kaşığı sıvıyağ koy kızınca içine tüm patatesleri koy üzerine tuz pulbiber kekik koy miktarları sen ayarla sonra kızart istersen ağzınıda kapatabilirsin canım afiyet olsun cokacimcoook

ok canım 1 kaşık tağ yetecekmiki kızartmaya
patatseler ince ince mi dilimlenecek

efnanım benim misafir yok kızlar tarifler vermiş canım çekti ondan dedim yapsam diye
ben çok severim böyle şeyleri evdede hep olur yaparım bende tarif çok zaten

bana yardım edin ya hamile kalınınca prolaktin yükselir mi böyle bir şey var mı kan testi yaptırdım prolaktin yüksek cıktı adetim 20 gün geçti ama ben hamile kalmış olmaktan korkuyorum bir seyler söyleyin

valla hamile olabilirsin kan testinde öncesindede çıkıyor bence hamilesin :ecrin_bebek:

X