Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

HEPSı TAMAM CANIM RAHATLIKLA YATABıLıRSıN YARIN ıÇıN ŞıMDEDEN KOLAY GELSıN ALLAH AĞIZ TADIYLA YEDıRMEYı NASıP ETSıN ıNŞALLAH SıZE AŞK DOLU GECELER CANIM ÖPTÜM ÇOK ıYı GECELERboshayallersmile

Varmı canım ayrıca bı ısteĞın yada sorun yatmadan sÖyleyeım bende senı beklemıŞtım naptın dıye ÇÜnkÜ

Nedemek canım bıŞey yapmadıkkı keŞke yanında olabılseydımde yardım etseydım ozaman hora geÇerdı ıŞte

patates salatası falan onu da yarın yaparım zaten.sağol tatlım düşündüğün için.şimdi namazımı kılacam sonra buzluktakileri çıkarıp yatacam inşaalah....hadi hayırlı geceler sana

DeĞıl canım benım herŞeyı doĞru yapmıŞın maŞallah 41 kere tu tu tu hamarat senı tamam canım anlat ama merak ederım sonra ok

Canım ben yatıyorum sabah kısmetse gÖrÜŞÜrÜz yıne ıyı geceler

slm kızlar hamile kalan olan arkdaşları tebrik ediyorum darısı diğer bekleyenlerin başına liste inş.haziranın sonuna doğru iyice kabarır

günaydınlar kızlar naber ne var ne yok geçmişi fazla okumadım ama bi gelişmede yok galiba dün akşamdan beri
ben hala beklemedeyim adet olmadım hem sevinip ümitleniyorum iyice acaba hamilemiyim diye bi yandanda tedirginleşiyorum hapı bıraktım adet düzenimmi bozuluyor diye

günaydınn kızlarr,bakıyorumda kimsecikler yok hala,e tabi dün gece yarısına kadar oturusanız sabahta kalkmazsınız böylee,vallahi yarım saaten fazla okuyorum sayfaları en sonunda sıkılıp bıraktım ay,napmışınız öyle ya maşallah vermişiniz sohbetin gözüne gözüne,hee bu arada vermiş olduunuz tarifleride aldım:))))))))napiym ay canımı çektirdiniz vallahi.

mrb arkadaslar ben yeni üye oldm bu siteye.adetim bu ay 16 gün gecikti 1 hafte önce test yaptım ama negatif çıktı senağlama malesef ama suan hiç bi adet belirtimde yok hamilelik belirtimde :bbo: lütfen bana yardımcı olun (

günaydın nilaycım aamıza hoşgeldin. testi 1 hafta önce yaptığını söylemişsin istersen bu haftada yada bugün tekrar bi yap. hatta kan testi kesin sonuç verdiği için bence kan testi bile yaptırabilirsin. çünkü adetinin üzerinden bi hayli zaman geçmiş buna bağlı olarakta bi doktra görünmende fayda var

günaydın canım hoşgeldin aramıza
bencede testi bugün tekrarla doktora gitmedinmi gitsene belki hamilelik değilde başka bişe vardır kist falan olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…