Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

tek tek basaraktan bade süzerekten inci dizerekten ben geldim hoşgeldim
G
Ü
N
A
Y
D
I
N
BENıM BıRıCıK GENıŞ AıLEM

ıyı canım ne olsun dÜn geÇ yattım Çok anca kalkabıldım kalkar kalkamz Çayımı koydum hemen sıze bakayım dedım canım sen nasılsın

tek tek basaraktan bade süzerekten inci dizerekten ben geldim hoşgeldim
G
Ü
N
A
Y
D
I
N
BENİM BİRİCİK GENİŞ AİLEM

:roflol:ayy sanada günayyydın evhancım ne kadar güzel günaydın demişsin öyle,maşallah cnm ya neşen yerinde allah bozmasın inş,severim neşeli insanları,sempatik olduğunu yazılarından anlıyorum..yaşıtız gabila evhancım yaş kaçtı...olumunekankayizsmile

NEŞEM YERıMDE ALATURKA OLDUM
OYNAMADAN DURAMAM
kafam karıştı dilim dolaştı bugün burdasınız demi hayatta bırakmam.....:)
melisax cım ne bileyim aslında midem ağrıyo gaz sancım var ama sizleri görünce unutuyorum derdimi neşe doluyorum biran çocuklar gibi :) neşeliyimdir genelçok canım ya yaşda 27 bu arada ama çok çocuğum çok

hee ay bende de dün o rahatsızlık vardı midem bi şişti gaz böyle geziyo resmen karnımda ama bi türlü çıkaramamdım,ama ben ne zaman söylemesi ayıp kısır yesem böyle oluyorum ondan oldu,sende gaz yapıcı bişe yediysen ondanda olabilir,miden benim gibi bide hassasa...

evet ya çok hassas anlamadım da bişey mi gaz yaptı dünden beri var deli olcam herhalde sıcak diye pencere açık uyuyoduk üşüttüm herhalde mideyi benimde çok hassam hemen mideme vurur vallaha ondan bu güzel nimetlerin yarısından çoğunu yiyip içmem yasak normalde ama olsun her nimet güzel bende diğer kaln nimetlerin tadını çıkartmaya çalışıyorum canım ya:)

kızlaaaar ben geldim aşk böcüğünüz geldi opuyorumnanaktan gece kaynatmışsınız gene valla hepinize günaydın canlarımmmmmmm bugün keyifler nasıl ben bomba gibiyim çok şükür hava yağmurlu ama olsun benim içimde güneş var

günaydın aşk böcüğümüz ya kaynaktık vallaha güzel tarifler eşliğinde ya evet izmirdede deli, gibi yağan bir yağmur var dünden beri

- - -Flash Flash Flashh,Bir Son Dakika Haberi ,Nuh'un Tufanı İzmir'i de Bastıı :)) he he he
dediğin gibi olsun aynen bende de bi enerji patlaması var ALLAH hayırlara çıkarsın inşallah

BENıMDE KEYFıM YERıNDE CNM ALLAHA ŞÜKÜR,E DÜN ÇALIŞMALARA başladık kızzlar.hadi bakalım hayırlısı inş,ama bişe söylimmi bu ay kesinlikle tutucak gibi içimden bir his öyle diyo,rabbim bilir tabide,zaten bu ayda oldu oldu bi daki ay sınavdan sonra ailemin yanına gidiyorum tatile....

ayyyyyy canım benim hadi hayırlısı inşallah sende benim gibi çalışmalara tam gaz canım senin yaş kaçtı

he he kızlar valla çok komiksiniz yaaaaa kaydirigubbakcemile3 benim kociş evde gidicek şimdi onu geçiriyim dönücen aranıza

kızzlar telefon geldi benim acil çıkmam lazım görüşürüz cnm,misafirlerim geliyooooo.ay napcam şimdi yaa,önce bi diffirizde sarmam vardı onu çıkarayım bari.

cnm bende 26 yaşında 2 çocuk annesi cuma günü 11.yılına giricek olan vede dışardan öğretimine devam eden bir ev hanımıyımmm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…