Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

ok canım ben en iyisi evimin yakınında sağlık ocağına gidim durumu anlatayım ordaki doktor ne yapmam gerektiğini söylesin en azında içim rahat olur

bencede canım ya bi görün dr abence sorun yoksa bekleme düşükten sonra rahim temizlenirmiş ve kolay hamile kalınırmış o yüzdende istemiyo drlar yani şansın yüksek canım ya inşallah temmuzda senin adınıda yazdırırız altın harflerle hamileler listesine

olsun canım ya afiyetle ağız tadıyla yedirmeyi nasip etsin YÜCE ALLAHIM bende yarın yapıcam bişeyler canım tatlı istedi de ondan

efnanim cim,şimdi buzluğa koydum,bi yarım saate yatacam o zaman çıkarırım olur demi canım

ama şimdi onu bekleyemicem yaa saat geç ya.sabah buzluğa koyup sonra çıkarsam olurmu.buzlukta donunca tadı falan değişmiyrmu yaa

canım o zaman abaha kadar buzdolabım-nda aşagıda beklesin sabah kalıbtan çıkarmadan önce buzluğu koy biraz beklet ondan sonra kalıbtan çıkart dağılmasın diye sonra yine aşağısına al dolabın

gelene hoşgeldiniz gidenlere iyi geceler.benim iş çok sizin konularla ilgilenemedim kusuruma bakmayın artık:)

gelene hoşgeldiniz gidenlere iyi geceler.benim iş çok sizin konularla ilgilenemedim kusuruma bakmayın artık:)

aşk olsun canım nedemek sen işine bak kıyamam sana çok yorulmuşundur sen şimdi dur bensana bir yorgunluk kahvesi göndereyim:kahve:

bencede canım ya bi görün dr abence sorun yoksa bekleme düşükten sonra rahim temizlenirmiş ve kolay hamile kalınırmış o yüzdende istemiyo drlar yani şansın yüksek canım ya inşallah temmuzda senin adınıda yazdırırız altın harflerle hamileler listesine

aminnn canım önce siz sonra ben inşallah hadi bakalım hayırlısı

hepimiz için YÜCE allahım HAKKIMIZDA EN HAYIRLISINI VERSıN AMıNNNNN:Saruboceq: :Saruboceq:

aşk olsun canım nedemek sen işine bak kıyamam sana çok yorulmuşundur sen şimdi dur bensana bir yorgunluk kahvesi göndereyim:kahve:

ayy canım arkadaşım sağolasın ne güzel olurdu şimdi uyku muyku yo zaten,benim ki uyuyamadı bensiz,beni çağırır öyle.şimdi son durum şu arkadaşlar,beni bi takip edin yanlışlık yapmayayım,kurabiyeleri dolaba koyuyorum misafir gelmeden bi saat önce çıkaracm.irmik tatlısı da buzlukt aşimdi,birazdan çevirmeden dolabın alt kısmına indirecem misafir geleceğinde de tabaklara alacam doğrumu.mazur görün çok anlamıyorum bu işlerden

X