Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

ikinci çizgi silik olan başkasıydı yeni geldi hani t ile başlıyodu adı aklıma gelmedi du bakımda sölim

yok yanmadı şimdi kapattım.normalde bu saate kalmam ama evime bereket olacak isafirlerim sağolsunlar:) ayarladım canım gayet güzel görünüyor ama,ikiye böldüm ben,biraz ince olur ama çok olsun diye:)dolapta mı beklesin.

o zaman sorun yok canım fazla beklemene gerek yok bence 1 ay erken yada geç farketmez dene sen bence ilk ay olcak içime doğuyo

evet banım kalıptayken buzlukta beklesin buzlukta biraz beklekikten sonra kalıptan kendini rahat bırakır sonra düz bi tabak yada tepsiye çevir üzerinede varsa hindistan cevizi ekle

o zaman sorun yok canım fazla beklemene gerek yok bence 1 ay erken yada geç farketmez dene sen bence ilk ay olcak içime doğuyo

ok canım ben en iyisi evimin yakınında sağlık ocağına gidim durumu anlatayım ordaki doktor ne yapmam gerektiğini söylesin en azında içim rahat olur

oooooooohhhhhbende öyle yapıyorum slikon kek kalıbına görünümüde güzel oluyo en kolay en pratik tatlımdır benimde olsada yesek şimdi

ama şimdi onu bekleyemicem yaa saat geç ya.sabah buzluğa koyup sonra çıkarsam olurmu.buzlukta donunca tadı falan değişmiyrmu yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…