Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

inşallah hayırlısı olu benimde tutar çok istiyorum
yaa bişi sorucam senin ikinci bebiş ya bu ilki kadar heyecanlı mı

bilmem aslında eşimde bende karasızdık geçen ay konuştuk istiyorum ben dedi eşim bende kızım yalnız kalmasın diye yapmaya karar verdim ama bu ay heyecanlandım olcakmı diye hamile kalırsam sorunu daha iyi yanıtlarım heralde

inşallah cevabımı en kısa zamanda verirsin o halde
yani en kısa zamanda hamiş kalırsın inşallah

yaa canım benim mahallemde oturan bi gelin var oda düşük yapmış ve hemen ardından hamile kalmış o kızın amcasıda doktor sakıncalı olsa korun derdi diyorum hemen olmazdı diyorum
demekki aslında bende korunmasam bişicik olmaz dimi
ayy yaa ben çok kararsızım bi yandan hemen olsun diyorum bi yandada hadi bebişe biş olursa erken yaptık onadan oldu derim diye korkuyorum

canım sen kürtaj olmuştun dimi bilmiyorumki ama bişey olmaz gibime geliyo genede sen doktorun dediğini uygula için rahat etmicekse ama allah onun içiceği suyu varsa hemen hamile kalsan gene bişicik olmaz

efnanim senin irmik tatlısını yaptım şimdi fırında kurabiye var bakalım nasıl olacak

bende dayanamadım geldim kızlar ya
kaydirigubbakcemile3
bende bi yandan fırına bakıyom bi yandan sizi izliyorumkaydirigubbakcemile3
dikkat yanmasın
kız şüpheci kesinleşti
masallalbide as varya 3 tanedeğilmi
süphecinin bugün mü netleştiki ben dün sanıyodum da

canım sen kürtaj olmuştun dimi bilmiyorumki ama bişey olmaz gibime geliyo genede sen doktorun dediğini uygula için rahat etmicekse ama allah onun içiceği suyu varsa hemen hamile kalsan gene bişicik olmaz
yok canım ya işte ben kürtaj olmadım adet düzenimde değişmedi düştükte sonra çok ağrım ve kanamamda olmadı yani herşey normal
efnanim senin irmik tatlısını yaptım şimdi fırında kurabiye var bakalım nasıl olacak
canım tatlı nasıl oldu kıvamını ayarladın dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…