Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

sbr canım değerini takip altına al bakalım nolcak
reyyan sonra anlatırız
kızlar bende çıkıorum hepinizi çok seviyorum ve öpüyorummm byeeee:KK3:

dün doktora gittik tahlil sonuçlarını aldık temiz çıktı smear testi
ama doktor tutturuyo düşükten sonra 3 ay bekle diye bende diyemedim 2. aydan sonra bırakıcam diye bişi olursa sebebi erken davranmam olur diye korkarım valla herhalde bu gidişle bende ağustosta çalışmalara başlıcam

dün doktora gittik tahlil sonuçlarını aldık temiz çıktı smear testi
ama doktor tutturuyo düşükten sonra 3 ay bekle diye bende diyemedim 2. aydan sonra bırakıcam diye bişi olursa sebebi erken davranmam olur diye korkarım valla herhalde bu gidişle bende ağustosta çalışmalara başlıcam

ben okudum smear testinin temiz çıktığını hatta sana mesaj yazdım gözün aydın diye çok sevindim temiz çıkmasına sabırsızlanıyorsun dimi anlıyorum seni bir aydan pek bişey farketceğini sanmıyorum

ben okudum smear testinin temiz çıktığını hatta sana mesaj yazdım gözün aydın diye çok sevindim temiz çıkmasına sabırsızlanıyorsun dimi anlıyorum seni bir aydan pek bişey farketceğini sanmıyorum

evet aslında bişi farketmez ama artık bian önce naşlamak istiyorum zaten ilk ayda tutucağı belli değil bide öyle beklesem olur eylül
eylüldede görümcemin düğünü var şehir dışında bide o zaman denk getiremezsek bir ay daha ertelenir olur ekim valla bunu düşündükçe ben çıldırır gibi oluyorum

bugün 2 hamilemiz oldu güzel bir gündü onlar için allah devamını göstersin inşallah

evet canım bende okudum maşallah aramızada bayaa kişiler katılmış bide toplam 7 hamişimiz oldu artık bakalım ilk 10 kim girecek
günü geçipte yazmayanlar var aramızda

canım belli olmaz ağustosta tutar ilk denemede düşükten sonra kalmak daha kolay arkadaşım 3 ay sonra hemen kalmıştı düşük yapmıştı oda

canım belli olmaz ağustosta tutar ilk denemede düşükten sonra kalmak daha kolay arkadaşım 3 ay sonra hemen kalmıştı düşük yapmıştı oda

inşallah hayırlısı olu benimde tutar çok istiyorum
yaa bişi sorucam senin ikinci bebiş ya bu ilki kadar heyecanlı mı

X