Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

sbr hani senin ilk verdiğin bi kurabiye tarifi vardıya onun içinde şeker olmadıpına emin misin?

ya çok garip biz adetim cumartesi bitti pazar başladık çalışmalara bugün inanılmaz gaz var midemde acaba yumurtladım oda tuttu ondan mı bu ya diye sorcaktım

bahçelerde nan nan sen miyopsun efnan

kızlar gölük kullanıyorum ama ama takmıyorum sanırsam o yüzden baı şeyleri görmüyorum sonradan farkediyorum

kızlar benimde psikolojik belirtiler şimdiden başladı herhalde az önce midem bulanıyordu şimdi kustum çok kötüyüm ben elim ayağım titriyo

gaz yumurtlamadan mı olur.benim bu son adetten önceki dönemde çok fena gaz vardı yaa,,hamileyim sanmıştım değilmiş.yumurtlamadan o zaman

ateşim dünle bugün 36.8 canım ya merak ettim tuuysa bu tip belirtiler hemen başlarmı diye

kızlar benimde psikolojik belirtiler şimdiden başladı herhalde az önce midem bulanıyordu şimdi kustum çok kötüyüm ben elim ayağım titriyo

canım sende ateşini ölç hemen hadi bakalım hayırlısı

amaminn kızlar yumurtluyo vallaa

ateşim dünle bugün 36.8 canım ya merak ettim tuuysa bu tip belirtiler hemen başlarmı diye

canım yumutlamadan sonra başalar ve ateşin düşmeden devam ederse eğer bebiş tutmuş demek seninde ateşin bayaa var hamişsin valla bana öyle geliyoo
ateşi takibe devam et

kılar bnim ateşim 36.1 hamiş olmadığıma göre ve sizin yüksek olduğunu göre hamiş olabilirsiniz valla

inşallah canım ya bakalım ama ne bileyi yumurtlamam tuttuysa hem 1.2 de başlarmı belirtiler

bu ateş ölçme işini bi arada ban anlatın olurmu şimdi eşim geldi benim iş çok yarın görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…