kızlar benimde bi tarifim var iki paket vanilyalı puding ipişir borcama dök sonra iki paket vanilyalı pudingi 1 litre vişne suyuyla pişir onuda üstüne dök oda güzel oluyo ikirenk hafifde mayhoş oluyo deneyebilirsiniz
CANIM BENDE BİGÜN ÖNCEDEN YAPARIM PASTALARI KORKMA BAYATLAMAZ BUZ DOLABINA KOY MİSAFİR GELMEDEN Bİ İKİ SAAT ÖNCE ÇIKAR
TEBRİKLER CANIM LİSTEMİZE BAK SAYFA 347DE SENİ HAMİŞ LİSTESİNE KOYDUK BAK KENDİNE GURUR DUYalkisalkisalkis
CANIM BENDE BİGÜN ÖNCEDEN YAPARIM PASTALARI KORKMA BAYATLAMAZ BUZ DOLABINA KOY MİSAFİR GELMEDEN Bİ İKİ SAAT ÖNCE ÇIKAR
TEBRİKLER CANIM LİSTEMİZE BAK SAYFA 347DE SENİ HAMİŞ LİSTESİNE KOYDUK BAK KENDİNE GURUR DUYalkisalkisalkis
canım senin bu tarifte toplam 4 paket vanilyalı puding oluyo yani dimi
gönülden tek dileğim herkesin bir an önce sağlıklı bebeklerini kucağına alması 2.korunmasız ayda hamile kaldıgım ıcın çok mutluyum umarım bu da düşmez:sinifsinif::ecrin_bebek: Tutunur annesine
kızlar 1 paket toz pudingi (muzlu olursa daha güzel oluyor muz kokuyor) kaba döküyorsun toz halinde içine 1 yumurta 1 paket kabartma tozu 4 çorba kaşığı mısır nişastası 1 paket yağ koyuyorsunuz alabildiğine un bunları 150 derecede pişirin sonra üzerine pudra şekeri eke bilirsiniz çatlayana kadar pişicek beyaz olucak bununda rengi isterseniz pişirip üzerine pudra şekeri ekmeden buzlukta saklayabilirsiniz sonra ne zaman misafiriniz gelicekse sabahtan çıkarın öğlende gelirler ya zaten ozaman buzu eriyor taze oluyor yani 3-4 ay buzlukta kalabilir kızlar hiiiiç bişey olmuyor
gönülden tek dileğim herkesin bir an önce sağlıklı bebeklerini kucağına alması 2.korunmasız ayda hamile kaldıgım ıcın çok mutluyum umarım bu da düşmez:sinifsinif::ecrin_bebek: Tutunur annesine
bugün sizi baya yordum yasağolun canlarım,bu kurabiye tarifi demi canım.evde muzlu puding de var,eşim gelmeden onu bari yapsam.bide bu malzemelre bide damla çikolata eklesem(çok seviyorum kurabiyede de:) ) olur mu..TAMAAAM BU SON SORUYDUU.
kızlar yaa künyem bulunamadı yaa:2:
arkadaşlar tanıştığıma çook memnun oldum ben kaçıyorum çok saolun..iii geceler herkese.opuyorumnanaktan
bugün sizi baya yordum yasağolun canlarım,bu kurabiye tarifi demi canım.evde muzlu puding de var,eşim gelmeden onu bari yapsam.bide bu malzemelre bide damla çikolata eklesem(çok seviyorum kurabiyede de:) ) olur mu..TAMAAAM BU SON SORUYDUU.
kızlar yaa künyem bulunamadı yaa:2:
arkadaşlar tanıştığıma çook memnun oldum ben kaçıyorum çok saolun..iii geceler herkese.opuyorumnanaktan
efnancım ya bişey sorayımmı sana
efnancım ya bişey sorayımmı sana