Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

canım al bencede yap çok güzel oluyo ben çok yaparım bu tatlıyı hemde çok kolay 15 dk nızı alıyor enfazla 14 15 dilim çıkıyo

canım senin bu tarifte toplam 4 paket vanilyalı puding oluyo yani dimi

gönülden tek dileğim herkesin bir an önce sağlıklı bebeklerini kucağına alması 2.korunmasız ayda hamile kaldıgım ıcın çok mutluyum umarım bu da düşmez:sinifsinif::ecrin_bebek: tutunur annesine

kızlar 1 paket toz pudingi (muzlu olursa daha güzel oluyor muz kokuyor) kaba döküyorsun toz halinde içine 1 yumurta 1 paket kabartma tozu 4 çorba kaşığı mısır nişastası 1 paket yağ koyuyorsunuz alabildiğine un bunları 150 derecede pişirin sonra üzerine pudra şekeri eke bilirsiniz çatlayana kadar pişicek beyaz olucak bununda rengi isterseniz pişirip üzerine pudra şekeri ekmeden buzlukta saklayabilirsiniz sonra ne zaman misafiriniz gelicekse sabahtan çıkarın öğlende gelirler ya zaten ozaman buzu eriyor taze oluyor yani 3-4 ay buzlukta kalabilir kızlar hiiiiç bişey olmuyor

tamam canım sağol..yapacam bu sefer bişeyler

gönülden tek dileğim herkesin bir an önce sağlıklı bebeklerini kucağına alması 2.korunmasız ayda hamile kaldıgım ıcın çok mutluyum umarım bu da düşmez:sinifsinif::ecrin_bebek: Tutunur annesine

amin canım güzel duaların için kız valla sende mi düşük yaptın burda neredeyse herkes iilkini düşük yapmış
canım sen nezamn düşük yptın kaç ay ara verdin

bugün sizi baya yordum ya sağolun canlarım,bu kurabiye tarifi demi canım.evde muzlu puding de var,eşim gelmeden onu bari yapsam.bide bu malzemelre bide damla çikolata eklesem(çok seviyorum kurabiyede de:) ) olur mu..TAMAAAM BU SON SORUYDUU.

kızlar yaa künyem bulunamadı yaa:2:

gönülden tek dileğim herkesin bir an önce sağlıklı bebeklerini kucağına alması 2.korunmasız ayda hamile kaldıgım ıcın çok mutluyum umarım bu da düşmez:sinifsinif::ecrin_bebek: Tutunur annesine

büyükler hep diyoki ilk düşükten sonra karında yer açılırmış ikinci kolay tutunurmuş merak etme bişi olmaz
allah hayırla sağlıklı olarak kucağına almayı nasip etsin inşallah

canım eşine AllaH BOL kazanç versinde bida alsın inşallah ama tabii yinede gönlüm bulunmasından yana

arkadaşlar tanıştığıma çook memnun oldum ben kaçıyorum çok saolun..iii geceler herkese.opuyorumnanaktan

evet canım kurabiye sen damla çikolataya taktın anlaşılan kaydirigubbakcemile3 ben hiç denemedim bunde canım tadını değiştirirmi bilmem yani ona bişey diyemicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…