Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

sbr canım bişey dicem bide,kurabiyeyi şimdi yapıp koysam nasıl olur yarina kadAR.sertleşir mi dersin.yarına ona vakit kalmaz diye şimdiden yapıp koyayım diyorum da.ne yapayım sizce.yarın 2-3 gibi gelecekler

canım bana haberli misafir gelicekse zaten ben ikramları bi gece önceden yaparım hep ona göre bişey bulurum ertesi gün evi toparlarım çünkü :KK1: bu kurabiye zten sıvıyağlı olduğu için kıtır kıtır oluyor yani istemezsen yapma ama un kurabiyesi güzel oluyo geceden yaparsan soğuduktan sonra buzdolabına koy sabah çıkar bişey olmaz

valla bi saatimiz yok canım kim ne zaman müsaitse denk geliyoruz işte ama diğer arkadaşlarda burda olur sen ne zaman girebilirsen ozaman gir onlarda çok iyilerdir

canım benim ya kurabiyelerin yapılışını kaç derecelik fırnda ne kadar pişirceğimizide yaz bende yacam bunu yarın canım çekti çok

BENDE BAKIN GÖBÜŞ YOK AMA TARİF VAR DÜN TARTILDIM ECZENEDEN DERECE ALDIM ATEŞİMDE 36.1 FALAN HAMİŞ DEĞİLİM YANİİ ZATEN KORUNUYOSUM AMA OLSUN YİNEDE ÖLÇTÜM

FORUM TAKİP TIKLA SONRA SON YAZDIĞIM MESAJLARI TIKLA BULURSUN

EVET BURDA HERKES ÇOK İYİ TABİİ SONUCU VERMEK İÇİN BİZİ ÇATLATANA KADAR BEKLETENLER DIŞINDA:eek:lmaz:

aay alemsin vallahi :roflol::roflol:

canım kek kalıbın kaç bölme ise o kadar kişilik ben saydım az önce 20 ddddilim var benimkinde
ürentili yazmişsın anlamadımne demek istedin[/QUOTE]

çok olurmu anlamında diyebiliriz.mesela kimi pastalar vardır çok malzeme alır ama az kişiye yeter,kimi pastalar vardır mesela az malzeme olur yada boyutu küçük olduğundan çok kişiye yeter..bilmem anlatabildim mi.denemeyi düşünüyorum eşim gelsin de yapıp koyayım olmazsa onu da.irmik süt yok evde

canım benim ya kurabiyelerin yapılışını kaç derecelik fırnda ne kadar pişirceğimizide yaz bende yacam bunu yarın canım çekti çok

canım 150 derecede ben çok hafif kızartıyorum kokulu oluyor öyle ama un kurabiyesi olduğu için beyaz olucak yani süreye hiç bakmıyorum

kızlar benimde bi tarifim var iki paket vanilyalı puding ipişir borcama dök sonra iki paket vanilyalı pudingi 1 litre vişne suyuyla pişir onuda üstüne dök oda güzel oluyo ikirenk hafifde mayhoş oluyo deneyebilirsiniz

canım bana haberli misafir gelicekse zaten ben ikramları bi gece önceden yaparım hep ona göre bişey bulurum ertesi gün evi toparlarım çünkü :KK1: bu kurabiye zten sıvıyağlı olduğu için kıtır kıtır oluyor yani istemezsen yapma ama un kurabiyesi güzel oluyo geceden yaparsan soğuduktan sonra buzdolabına koy sabah çıkar bişey olmaz

ben hep soğumasın diye ogün yaparım da:KK1:bütün kurabiyeler de öyle mi olur acaba.mesela damla çikolta falan koyacam da kurabiyeye ,dediğin gibi buzdolabına koyup sabah çıkarsam aynı tazeliğini korur mu sizce

kızlar benimde bi tarifim var iki paket vanilyalı puding ipişir borcama dök sonra iki paket vanilyalı pudingi 1 litre vişne suyuyla pişir onuda üstüne dök oda güzel oluyo ikirenk hafifde mayhoş oluyo deneyebilirsiniz

buda güzeldir denicem mayhoş şeylere bayılırım ben 1 tarif daha veriyim pudingli kurabiye 1 paket toz puding muzlu olursa daha güzel oluyor muz kokuyor 1 paket yağ 1 yumurta 1 kabartma tozu 4 kaşık nişasta alabildiğine un 150 derecede çatlayana kadar pişirin beyaz olucak buda sonra üzerine pudra şekeri döküp servis edebilirsiniz buzluktada saklanabiliyor yani yapıp buzluğa atabilirsiniz evde bulunsun diye ama pudra şekerini ozaman koymayın hemde baya çıkıyor 25-30 tane falan

ben hep soğumasın diye ogün yaparım da:KK1:bütün kurabiyeler de öyle mi olur acaba.mesela damla çikolta falan koyacam da kurabiyeye ,dediğin gibi buzdolabına koyup sabah çıkarsam aynı tazeliğini korur mu sizce

korur korur merak etme canım hiç bişey olmaz ama illaki ben sıcak vericem dersen sabah pişir canım kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

yaaa kafam karıştııı,yapayım mı kurabiyeyi şimdiii..hamileler okumuyorsunuz değil mi :)

kasıklarımda çok ağrı var sanki heran hastalanıcakmışım gibi

CANIM VÜCUT ISIN KAÇ? ÖLÇSENE

aay alemsin vallahi :roflol::roflol:

kaydirigubbakcemile3

canım kek kalıbın kaç bölme ise o kadar kişilik ben saydım az önce 20 ddddilim var benimkinde
ürentili yazmişsın anlamadımne demek istedin
CANIM VALLA 20 DİLİM ÇIKAR ONA GÖRE KARAR VER YETER YANİ 13 KİŞİYE
ÜZERİNEDE HİNDİSTAN CEVİZİ EKLE

çok olurmu anlamında diyebiliriz.mesela kimi pastalar vardır çok malzeme alır ama az kişiye yeter,kimi pastalar vardır mesela az malzeme olur yada boyutu küçük olduğundan çok kişiye yeter..bilmem anlatabildim mi.denemeyi düşünüyorum eşim gelsin de yapıp koyayım olmazsa onu da.irmik süt yok evde[/QUOTE]

BENDE ALIOM BU TARİFİ
tamam sağol.. efnanim sen korunuyormusun burada ikinci bebiş için bekleyen varmı:1rolleyes:

EVET CANIM 1 AY OLDU DÜŞÜK YAPTIM ŞİMDİ KORUNUYORUM

buda güzeldir denicem mayhoş şeylere bayılırım ben 1 tarif daha veriyim pudingli kurabiye 1 paket toz puding muzlu olursa daha güzel oluyor muz kokuyor 1 paket yağ 1 yumurta 1 kabartma tozu 4 kaşık nişasta alabildiğine un 150 derecede çatlayana kadar pişirin beyaz olucak buda sonra üzerine pudra şekeri döküp servis edebilirsiniz buzluktada saklanabiliyor yani yapıp buzluğa atabilirsiniz evde bulunsun diye ama pudra şekerini ozaman koymayın hemde baya çıkıyor 25-30 tane falan

canım sana zahmet bu tarifi açıkça bi verebilir misin..belli olmaz bunu da yaparım belki.ben bu gidişle bişey yapamadan sabah edcem herhalde yakaydirigubbakcemile3

yaaa kafam karıştııı,yapayım mı kurabiyeyi şimdiii..hamileler okumuyorsunuz değil mi :)
CANIM BENDE BİGÜN ÖNCEDEN YAPARIM PASTALARI KORKMA BAYATLAMAZ BUZ DOLABINA KOY MİSAFİR GELMEDEN Bİ İKİ SAAT ÖNCE ÇIKAR

daha aşermelerim başlamadı allahtan ama iştahım çok açık sizi bile yerim :)))

TEBRİKLER CANIM LİSTEMİZE BAK SAYFA 347DE SENİ HAMİŞ LİSTESİNE KOYDUK BAK KENDİNE GURUR DUYalkisalkisalkis

X