Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

CADIARZU

ben onu margarinli okudum ama sıvıyağla oluyor mu yaa..bide bu kadar malzemesi öylemi
çok az ddeğilmi hiç yumurta k.tozu falan yokmu yaa..Allah Allaah:)

yok canım bu kadar ben bunu acil durumlarda yapıyorum bide hallay pasta var çok kolay ve çok güzel 20 li pakette halley dikdörtgen borcamın varsa ona hepsini ufala elinle parçala yani istersen içine ceviz koyabilirsin üzerine kremşanti dök onunda üzerine çikolata sosu dök buzdolabına koy gecedende oluyor sadece çikolata sosunu sabah dökersin bu arada bim in hallayi hem ucuz hem daha lezzetli oluyor canım denemeni isterim bunu

sağolasın canım bugün biri daha bana bunu yap dedi ama nasıl olduğunu bilmiyordum.şey dicem bu malzemeler kaçkişiliktir sence,gelecekler baya kalabalıklar da..12-14 kişi lik ayarlayacam da.ürentili olurmu sence.çok soru sordum sankikaydirigubbakcemile3

bu tarif çok hoşuma gitti bende denicem

buda güzelmiş de tarifini aldım kendime özel yapıcam bunukaydirigubbakcemile3sonra yani

kızlar bende tarif çok malum küçük yerde evli olduğumdan günler gezmeler çok oluyor kaydirigubbakcemile3 tabii bizde yemekten göbişler oluyooo

ay deneyin mutlaka kızlar çok da kolay hem çok lezzetli gerçekten çok sevinirim opuyorumnanaktan pişman olmazsınız

gerçekten mi ayyyy çok heyecanlandım beklemeye gerek yok mu diyosunuz yarın bitane daha mı alsam acaba

yap canım ve yaparkende keyfini çıkart ok mi?
Kaçıncı denemende tuttu canım?

ohh maşallah senbayaa bişi bilion haaa

canım kek kalıbın kaç bölme ise o kadar kişilik ben saydım az önce 20 ddddilim var benimkinde
ürentili yazmişsın anlamadımne demek istedin

ay hamişlerimizin canı çekicek valla kızlar neyse allahtan hem yapması kolay hemde masrafsız kaydirigubbakcemile3

sbr canım bişey dicem bide,kurabiyeyi şimdi yapıp koysam nasıl olur yarina kadAR.sertleşir mi dersin.yarına ona vakit kalmaz diye şimdiden yapıp koyayım diyorum da.ne yapayım sizce.yarın 2-3 gibi gelecekler

kızlarr ben burayı kaybettim bulana kadar canım çıktı yeniden giriş yapınca kaldığımız yerden nası bulcam ben sizi

kızlar bende tarif çok malum küçük yerde evli olduğumdan günler gezmeler çok oluyor kaydirigubbakcemile3 tabii bizde yemekten göbişler oluyooo

BENDE BAKIN GÖBÜŞ YOK AMA TARİF VAR DÜN TARTILDIM ECZENEDEN DERECE ALDIM ATEŞİMDE 36.1 FALAN HAMİŞ DEĞİLİM YANİİ ZATEN KORUNUYOSUM AMA OLSUN YİNEDE ÖLÇTÜM

kızlarr ben burayı kaybettim bulana kadar canım çıktı yeniden giriş yapınca kaldığımız yerden nası bulcam ben sizi

FORUM TAKİP TIKLA SONRA SON YAZDIĞIM MESAJLARI TIKLA BULURSUN

valla bi saatimiz yok canım kim ne zaman müsaitse denk geliyoruz işte ama diğer arkadaşlarda burda olur sen ne zaman girebilirsen ozaman gir onlarda çok iyilerdir

EVET BURDA HERKES ÇOK İYİ TABİİ SONUCU VERMEK İÇİN BİZİ ÇATLATANA KADAR BEKLETENLER DIŞINDAlmaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…