CADIARZU
ben onu margarinli okudum ama sıvıyağla oluyor mu yaa..bide bu kadar malzemesi öylemi
çok az ddeğilmi hiç yumurta k.tozu falan yokmu yaa..Allah Allaah:)
Reyyan bİde ben tarİf vereyİm İrmİk tatlısı
1 kİlo sÜt
1 paket vanİlya
lİmon kabuĞu rendesİ
2 su bardak Şeker
1 su bardak İrmİk
hepsİnİ bİ tencerede kaynat kaynayıncaya kadar karıŞtır kıvamı koyulaŞsın dİye kaynayınca altını kıs ocaĞın
kek kalıbına dÖk buzdolabında beklet kalıbtan Çıkart dİlİm dİlİm kes
yok canım bu kadar ben bunu acil durumlarda yapıyorum bide hallay pasta var çok kolay ve çok güzel 20 li pakette halley dikdörtgen borcamın varsa ona hepsini ufala elinle parçala yani istersen içine ceviz koyabilirsin üzerine kremşanti dök onunda üzerine çikolata sosu dök buzdolabına koy gecedende oluyor sadece çikolata sosunu sabah dökersin bu arada bim in hallayi hem ucuz hem daha lezzetli oluyor canım denemeni isterim bunu
yok canım bu kadar ben bunu acil durumlarda yapıyorum bide hallay pasta var çok kolay ve çok güzel 20 li pakette halley dikdörtgen borcamın varsa ona hepsini ufala elinle parçala yani istersen içine ceviz koyabilirsin üzerine kremşanti dök onunda üzerine çikolata sosu dök buzdolabına koy gecedende oluyor sadece çikolata sosunu sabah dökersin bu arada bim in hallayi hem ucuz hem daha lezzetli oluyor canım denemeni isterim bunu
gerçekten mi ayyyy çok heyecanlandım beklemeye gerek yok mu diyosunuz yarın bitane daha mı alsam acaba
sağolasın canım bugün biri daha bana bunu yap dedi ama nasıl olduğunu bilmiyordum.şey dicem bu malzemeler kaçkişiliktir sence,gelecekler baya kalabalıklar da..12-14 kişi lik ayarlayacam da.ürentili olurmu sence.çok soru sordum sankikaydirigubbakcemile3
bu tarif çok hoşuma gitti bende denicem
kızlar siz saat kaç gibi burda oluyorsunuz bende ozaman geliyim
kızlar siz saat kaç gibi burda oluyorsunuz bende ozaman geliyim
tusemm hoşgeldin.. şimdiden tebrikler
kızlar bende tarif çok malum küçük yerde evli olduğumdan günler gezmeler çok oluyor kaydirigubbakcemile3 tabii bizde yemekten göbişler oluyooo
kızlarr ben burayı kaybettim bulana kadar canım çıktı yeniden giriş yapınca kaldığımız yerden nası bulcam ben sizi
valla bi saatimiz yok canım kim ne zaman müsaitse denk geliyoruz işte ama diğer arkadaşlarda burda olur sen ne zaman girebilirsen ozaman gir onlarda çok iyilerdir