Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

canım un kurabiyesi yapması 5dknı bile almıyor 1 su bardağı sıvı yağ 1 su bardağı pudra şekeri alabildiğine un bukadar yani hem kolay pratik hem masrafsız hemde lezzetli canım olumunekankayizsmile

bu arad listenin başındaki 4 kişiden haber var mı ya onlar hiç girmiyor herhalde sevimsizimin 4 hazirandı kızlar olmazsa listeden çıkaralım

CADIARZU
canım un kurabiyesi yapması 5dknı bile almıyor 1 su bardağı sıvı yağ 1 su bardağı pudra şekeri alabildiğine un bukadar yani hem kolay pratik hem masrafsız hemde lezzetli canım olumunekankayizsmile

ben onu margarinli okudum ama sıvıyağla oluyor mu yaa..bide bu kadar malzemesi öylemi
çok az ddeğilmi hiç yumurta k.tozu falan yokmu yaa..Allah Allaah:)

Reyyan bıde ben tarıf vereyım ırmık tatlısı
1 kılo sÜt
1 paket vanılya
lımon kabuĞu rendesı
2 su bardak Şeker
1 su bardak ırmık
hepsını bı tencerede kaynat kaynayıncaya kadar karıŞtır kıvamı koyulaŞsın dıye kaynayınca altını kıs ocaĞın
kek kalıbına dÖk buzdolabında beklet kalıbtan Çıkart dılım dılım kes

arkadaşlar ben bugün test yaptım ikinci çizgi çok az görünüyodu kafam karıştı beklicem bakalım biraz daha allah herkesin gönlüne göre versin

bunu ben bi ara ne çok yapıyordum canım çok seviyorum bu tatlıyı

arkadaşlar ben bugün test yaptım ikinci çizgi çok az görünüyodu kafam karıştı beklicem bakalım biraz daha allah herkesin gönlüne göre versin

KIS BEKLEME VALLA HAMİŞ OLMALISIN İKİNCİ ÇİZGİ SİLİKTE OLSA HAMİLELEİK OLUYO
HADİ GÖZÜN AYDIN BAK BİZDEN Bİ KAÇ KİŞİNİN HAMİŞ HABERİNİDE BÖYLE ALDIK BİZ:teytey::teytey::teytey:

ay ne diyorsun aman allahım ne bereketli günlerdeyiz böyle hihoyyyt kesin hamilesin canım çünkü ikinci çizgi silikte çıksa pozitif demek oluyor canım

:ecrin_bebek:
tabi canıııım.biz şmdiden kutlayalım..hayırlı olsun canım ne güzel yaaa

gerçekten mi ayyyy çok heyecanlandım beklemeye gerek yok mu diyosunuz yarın bitane daha mı alsam acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…