hmm hamileler çoğalmaya başlamış güzeel..inşaalalh bizde gireriz o listeye.ya ne dicem kızlar yarına misafirlerim var çaya kalabalık gelecekler.hamur işlerinden çok anlamıyorum ama yaparım yine de bişeyler.bana çok masraflı olmayan kolay kurabiye kek tarifleri lazım yaa biraz komik oldu konu başlığına göre amavarmı fikriniz
efnancım bu arkadaşlarıda eklermisin listeye
adet tarihim 23 haziran benide ekleyin
hşb ben pek anlamıyorum sohbet edicek kimse yok heralde dedim tam çıkıyodum
tusemm hoşgeldin canım
canım listeyi bi ileri bi geri yap sayfayı ozaman görürüsün yazılanları
bu arad listenin başındaki 4 kişiden haber var mı ya onlar hiç girmiyor herhalde sevimsizimin 4 hazirandı kızlar olmazsa listeden çıkaralım
canım un kurabiyesi yapması 5dknı bile almıyor 1 su bardağı sıvı yağ 1 su bardağı pudra şekeri alabildiğine un bukadar yani hem kolay pratik hem masrafsız hemde lezzetli canım olumunekankayizsmile
bu arad listenin başındaki 4 kişiden haber var mı ya onlar hiç girmiyor herhalde sevimsizimin 4 hazirandı kızlar olmazsa listeden çıkaralım
Reyyan bİde ben tarİf vereyİm İrmİk tatlısı
1 kİlo sÜt
1 paket vanİlya
lİmon kabuĞu rendesİ
2 su bardak Şeker
1 su bardak İrmİk
hepsİnİ bİ tencerede kaynat kaynayıncaya kadar karıŞtır kıvamı koyulaŞsın dİye kaynayınca altını kıs ocaĞın
kek kalıbına dÖk buzdolabında beklet kalıbtan Çıkart dİlİm dİlİm kes
arkadaşlar ben bugün test yaptım ikinci çizgi çok az görünüyodu kafam karıştı beklicem bakalım biraz daha allah herkesin gönlüne göre versin
arkadaşlar ben bugün test yaptım ikinci çizgi çok az görünüyodu kafam karıştı beklicem bakalım biraz daha allah herkesin gönlüne göre versin
bunu ben bi ara ne çok yapıyordum canım çok seviyorum bu tatlıyı
cadıarzu
ben onu margarinli okudum ama sıvıyağla oluyor mu yaa..bide bu kadar malzemesi öylemi
çok az ddeğilmi hiç yumurta k.tozu falan yokmu yaa..allah allaah:)
KIS BEKLEME VALLA HAMİŞ OLMALISIN İKİNCİ ÇİZGİ SİLİKTE OLSA HAMİLELEİK OLUYO
HADİ GÖZÜN AYDIN BAK BİZDEN Bİ KAÇ KİŞİNİN HAMİŞ HABERİNİDE BÖYLE ALDIK BİZ:teytey::teytey::teytey: