kızlar hiç soğan kürü yaptınızmı[/QUOben yapmadım ne için gerekliymiş soğan kürü canım
çok sayıda hamile kalan insan var bu kürle yumurtalık ve rahim için şifa kazynağı hatta benim fsh hormonum 18 lerdeydi soğan küründen sonra 2 ye indi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar hiç soğan kürü yaptınızmı[/QUOben yapmadım ne için gerekliymiş soğan kürü canım
çok sayıda hamile kalan insan var bu kürle yumurtalık ve rahim için şifa kazynağı hatta benim fsh hormonum 18 lerdeydi soğan küründen sonra 2 ye indi
kızlar peki nasıl kullanıcam şimdi akıl verin bana bide midenize dokundumu ilaç benim midem hassasda
yemek arasındamı içeyim yani sabah öğlen akşam
İlkkez duydum bunu :bbo:
Valla haklısın sbr cim :) Zevkle yapmak gerek değil mi :)
Takarsan olmuyormuş, o yüzden tadını çıkartmak düşünmemk gerek :)
Güle güle :)
ayyy cayır cayır yanıyorum sanki ya ateş basıyo beni ayyyyy ayyyyyyy
gnlcüüüüm bu arada 6. aya kadar kullanılmıyo 4. ayın sonunda bırakıyosun folikasidi
hımmm bak onu bilmiodum. öğrendiğim ii oldu şimdiye kadar hep 4 duydum. ya bişi sorcam ben dayanamıorum sigarasızlığa. bi tavsiyesi olan var mı?
hımmm bak onu bilmiodum. öğrendiğim ii oldu şimdiye kadar hep 4 duydum. ya bişi sorcam ben dayanamıorum sigarasızlığa. bi tavsiyesi olan var mı?
ben şimdi adet oldum kızlar kmehtap umarım sen olmazsın bebek vardır
ben şimdi adet oldum kızlar kmehtap umarım sen olmazsın bebek vardır