Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

kızlar peki nasıl kullanıcam şimdi akıl verin bana bide midenize dokundumu ilaç benim midem hassasda

canım benim ilaç kullanmam yasak ama bu dokunmuyor rahat ol git dr yazdır al eczden
günde 3 kere
ben yemekten hemen sonra içiyorum sende iç zaten bildiğin hap tadı falan yok gibi anlamazsın bile
herşey bebişlerimiz için

çok sayıda hamile kalan insan var bu kürle yumurtalık ve rahim için şifa kazynağı hatta benim fsh hormonum 18 lerdeydi soğan küründen sonra 2 ye indi[/QUOTE]

hiç duymamıştım yeni birşey öğrendim

çok saol canım ya kaynım gelcek ya ona aldırayım gelirken akşam başlayayım bari hemen vakit kaybetmeden çalışmalarada başlamışken iyi olur belki

çünkü devamli mide ilaçları kullanmak zorundayım günde 5 tane hapımvar ondan korktum kızlar kusura bakmayın

ayyy cayır cayır yanıyorum sanki ya ateş basıyo beni ayyyyy ayyyyyyy

İlkkez duydum bunu :bbo:

Valla haklısın sbr cim :) Zevkle yapmak gerek değil mi :)
Takarsan olmuyormuş, o yüzden tadını çıkartmak düşünmemk gerek :)
Güle güle :)

canım googleye gebelik için kan testi ne zaman yapılmalı yaz kağan kocatepeden dinle istersen bende duygduğumda çok şaşırmıştım ama öyleymiş o yüzden bebk düşününce ağır işler yapmamk gerek

çok sayıda hamile kalan insan var bu kürle yumurtalık ve rahim için şifa kazynağı hatta benim fsh hormonum 18 lerdeydi soğan küründen sonra 2 ye indi

hiç duymamıştım yeni birşey öğrendim[/QUOTE]

canımcım ibrahim saraçoğlu sitesi var orada ziyaretçi defteri var voraya gir neleri var neler olmuş

gnlcüüüüm bu arada 6. aya kadar kullanılmıyo 4. ayın sonunda bırakıyosun folikasidi

canım eğer hamilelik öncesi başladıysan öyle erken başlamadıysan toplamda 6 ay gerekiyormuş bazı hamişlerde bulantı çok oluyorya dr o zaman 4 ay kullandırıyor

hımmm bak onu bilmiodum. öğrendiğim ii oldu şimdiye kadar hep 4 duydum. ya bişi sorcam ben dayanamıorum sigarasızlığa. bi tavsiyesi olan var mı?

patlıcan ye canım onda nikotin varbiraz belki bastırır yada evinde leblebi bulundur canın istedikçe atarsın ağzına bende içiyorum ama çok değil günde 5.6 tane ama bırakıcam ben 10 yıl içtim ama azalttım istesem bırakırım o seviyeye geldim şükür

hımmm bak onu bilmiodum. öğrendiğim ii oldu şimdiye kadar hep 4 duydum. ya bişi sorcam ben dayanamıorum sigarasızlığa. bi tavsiyesi olan var mı?

malesefkelin ilacı olsa kendi başına sürermiş ama ben içime çekmemeye çalışıyorum fazla içmemeyede ama bişi söleyim sigara içen birsürü tanıdığım hamile kaldı doktor kesinlikle yasak diyo ama birtek sıkıntımı o alıyo napayımmsenağlama

arkadaşım hiç kullanma bak bebişi nasıl 4 gözle bekledin sakın yapma hatta yanında 6 sigara içilince sen 1 sigara içmiş oluyormuşsun
bebiş olsun dye neler hissettin onları düşün engelle kendini güzelim

ben şimdi adet oldum kızlar kmehtap umarım sen olmazsın bebek vardır

ay canım kıyaamam ya offfff nerden çıktı o kırmızılar ki neyse olsun hayırlı bu demekmiş senide temmuz listemize alıcaz ozaman takma canım inşallah bu sefer temmuzda olacak

ben şimdi adet oldum kızlar kmehtap umarım sen olmazsın bebek vardır

kuzum üzüldüm neler hissettiğini anlıyorum ama futbolcuların dediği gibi kaydirigubbakcemile3 önümüzdeki maçlara bakıcaz kaydirigubbakcemile3 boşver hayırlısı de geç sıkma canını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…