Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

selam kızlar ben de yaklaşık 1 yıldır bebek istiyorum. ama kısmet olmadı ilk defa bu ay doktora gittim serophene diye bi ilaç verdi. kontrole gittiğimde yumurtalarımın çatlamış olduğunu söyledi. şimdilik beklemedeyim bakalım. adet günüm 17 haziran ama inşallah olmam :KK43:(

slm arkadaşlar diğer konularda kimse cvp yazmıyoor ben yeni katldım aranıza 21 yaşındayım 3 yıllık evliyim 3 ay önce bebeğimin kalp atışları durduğu içn kürtaj olmuştum bu ayın 1inde regl günümdü ama 5 gün gecikti idrar testi yaptım negatif çıktı regl günümden 5 gün öncede kan testi yapmıştım negetifti doktor geç döllenme olabilir demişti kan testi için şimdi kasıklarım belim ağrıyor göğüslerimde karıncalanma var sık idrara çıkıyorum akıntım var kokulara hassasiyet var başım dönüyor yani bütün belirtiler hemen hemen var acaba psikollojik mi bi kaç gün daha bekleyin test yapsam çıkar mı arkadaşlar lütfen cvp yazııın çok mutsuzuuumm

canım kan testi için enaz 1 hafta geçmesi gerekiyormuş bende yeni duydum daha önce yaptırmadım ben daha önce evde test yapmıştım sonra doktora gittim inşallah hamişsindir allah gönlüne göre versin:Saruboceq:

inşallah canım saol acaba idrar testinide erken mi yaptım canım bu arad cvp yazdığın için saol moralim çok bozuktu

benimde 9ay olcak evleneli 28 yaşındayım aslında bazen erken diyorum bebek için ilk defada geçen ay korunmadık bakalım 17sinde belli olcak:eek:

inşallah kalırsın bir an önce ben çok istiyorum ama olmuyoooo 3 ay önce kürtaj oldum çok üzüldüm çok 8 haftada olsa o duyguyu tatmak tarif edilmez bi duyguydusenağlama

inşallah bugün test yaptım negetif çıktı yarın sabah gene yapıcam belki çıkar bi umut :sinifsinif:

slm ;
bende aranıza yeni katıldım ve bende evliliğimizin 3 yıllık bır surec olmasına ragmen ( korundugumuz için ) hamıle kalamamıstım korunmayı bıraktıktan sonra hamıle kalamadım polıkıstıkover sendromu vardı 2 aylık bır ılac kullanımından sonra suanda 30 haftalık hamileyim fakat cok tedirginim ilk bebegim olacak tum annelerden oneriler beklerim..

tebrik ederim canım çok sevindim alkisalkisalkis allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin :Saruboceq:

sbr inş sabah sana yeni umutları mutlulukları getirir hira senide tebrik edyorum bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin allah

aaaayyy inşallah okadar heyecanlıyım ki kalkıp şuan bile test yapmak geçiyor içimden hihoyyyt

evet yaaa uykum kaçtı valla acaba hamilemiyim diye düşünmekten testte tek çizgi görmeyi kabullenemiyorum bi türlü napimm :kedi:

eşimde aynı şeyleri söylüyor hatta her ay 2 tane test almaktan bıktı adamcağız :eek: artık oluruna bırak diyor bekle biraz diyo ama napimmmm çok sabırsızım delikafadulden

X