Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

hoşgeldin canım bende sabah erkenden gelip okuyayım dedim bitirene kadar ne çektim ama haberlerden de geri kalmak istemedim süpheci hamiş görmediysen canım en yeni haber o azranında kesinleşti

leyuza canım ateşimi ölçüyorum ama arada unutuyorum bugün en son 36.7 ama hala adetim canım yumurtlama tarihini belki anlarım diye şimdi ölçüyorum benim tarihler karıştıya ondan

anladım canım adetlerin düzenliyse yumurtlama gününü hesaplamak kolay olur bidaki adet gününü hesapla ondan 14 gün çıkar o gün yumurtlama günün çalışmalara devam

saol canım şüpheciden haberim var canım bende ölçüyorum hergün 2-3gün 35.5 falandı dün 36.4 bugünde 36.5 çıktı ama seninki yüksek yumurtlama döneminde olabilirsin yada hamişsindir canım alkisalkisalkis

canım ya maalesef değilim 22 sini beklerken 19unda adet oldum perşembe bitecek o zaman devam kaydirigubbakcemile3
sizce neden 3gün önce adet olmuşumdur nasıl üzüldüm ilk önce ama şimdi bu ay bitmeden yeniden hamile kalma ihtimalim var diyede seviniyorum opuyorumnanaktan

kızlar inşşallahh yaaa herşey istediğimiz gibi olurr...Ben daha okuyorum ve hamile olmak istiyorum şimdi tatil ama okullar başlayınca nasıl olcak diye düşünüyorum ama çocuk lafını duyunca hemen unuyorum yollarıı...vallahii hakkımızda hayırlısı neyse o olsun hepimizin..
gnl fatiha için teşekkürler canımma.s.

canım ya maalesef değilim 22 sini beklerken 19unda adet oldum perşembe bitecek o zaman devam kaydirigubbakcemile3
sizce neden 3gün önce adet olmuşumdur nasıl üzüldüm ilk önce ama şimdi bu ay bitmeden yeniden hamile kalma ihtimalim var diyede seviniyorum opuyorumnanaktan

ay kusura bakma canım haberim yoktu :kedi: ama üzülme dediğin gibi perşembeden sonra çalışmalara devam :KK1:

belki stresten olmuştur canım üzülme benimde bazen 2 gün geç oluyo hamileyim sanıyorum ama bişey çıkmıyo sen yılmadan devam et allah dualarını kabul eder

kızlar inşşallahh yaaa herşey istediğimiz gibi olurr...Ben daha okuyorum ve hamile olmak istiyorum şimdi tatil ama okullar başlayınca nasıl olcak diye düşünüyorum ama çocuk lafını duyunca hemen unuyorum yollarıı...vallahii hakkımızda hayırlısı neyse o olsun hepimizin..
gnl fatiha için teşekkürler canımma.s.

canım herşey gönlüne göre olur inşallah herşeyin bi zamanı vardır diye düşünüyorum hayırlısı ne zamansa o zaman olur hiç kafana takma çocukta yaparsın kariyerde kaydirigubbakcemile3

belki stresten olmuştur canım üzülme benimde bazen 2 gün geç oluyo hamileyim sanıyorum ama bişey çıkmıyo sen yılmadan devam et allah dualarını kabul eder

leyuze canım yanlış anlamadıysam seninde düşüğün mü var canım tam okuyamadımda geçmişi doktorun mu yanlış yönlendirmiş seni anlamadım bilmiyorumkismile

ay kusura bakma canım haberim yoktu :kedi: ama üzülme dediğin gibi perşembeden sonra çalışmalara devam :KK1:

canım önemli değil geçmişi okuyamadığındandır zaten şimdi dediğin gibi çalışmalara devam edicem diye moral yüksek kaydirigubbakcemile3

canım başka bişey olmasında inşallah en kısa zamanda hamiş kalırız hepimizolumunekankayizsmile

slm kızlar... şüpheciden başka hamile olan varmı? hamile olmayı bekleyen kim varsa bana ismini söylesin fatiha okuyucam. hamilelerin duasını boş çevirmezmiz Allah. belki benim duam kabul olur

sbr alıntı: belki stresten olmuştur canım üzülme benimde bazen 2 gün geç oluyo hamileyim sanıyorum ama bişey çıkmıyo sen yılmadan devam et allah dualarını kabul eder

hehehee:) bu durum bende çok oluyo kızlar heray 2 ,3 gün gecikir bende sabırsız hemen test alırım dışarda kızlar gaza getirir:) test yap diye alışveriş merkezleri benim negatif testlerimle doldu:):):):) gülsemmi ağlasammı bilemiyorum ama komikkkk

slm kızlar... şüpheciden başka hamile olan varmı? hamile olmayı bekleyen kim varsa bana ismini söylesin fatiha okuyucam. hamilelerin duasını boş çevirmezmiz Allah. belki benim duam kabul olur

ben ben ben ben ben varım hamile değilim canım bekliyorum inşallah bu ay hamile kalırım temmuzda bidaha kırmızıları görmek istemiyorum benim içinde dua et olur mu :Saruboceq::Saruboceq: seninde kesinleşmiş canım hamileliğin çok sevindim :sm_cool: kaç haftalıkmış canım öğrendin mi

canım benim içinde oku hamileler çoğaldı hadi bakalım inşallah bizlerdede vardır

ben ben ben ben ben varım hamile değilim canım bekliyorum inşallah bu ay hamile kalırım temmuzda bidaha kırmızıları görmek istemiyorum benim içinde dua et olur mu :Saruboceq::Saruboceq: seninde kesinleşmiş canım hamileliğin çok sevindim :sm_cool: kaç haftalıkmış canım öğrendin mi

okumazmıyım canım. hemde aklıma her geldiğinde isimlerinizi söyleye söyleye okuyacağım. benim 3. haftaya giriyor ama adet gününden sayıldığı için 3 hafta 4 günlük canım

canım benim içinde dua et nolur perşembe tekrar denemelere başlıycam inşallah bende temmuzda iyi haberler veririm size beni unutma lütfen

hehehee:) bu durum bende çok oluyo kızlar heray 2 ,3 gün gecikir bende sabırsız hemen test alırım dışarda kızlar gaza getirir:) test yap diye alışveriş merkezleri benim negatif testlerimle doldu:):):):) gülsemmi ağlasammı bilemiyorum ama komikkkk

bende aynıyım canım her ay eşime 2tane test aldırıyorum geciksede gecikmesede yapıyorum takıntı oldu artık benim için kaydirigubbakcemile3 aaammmaaannn napalım ama demi merak ediyoruz ve ilk biz öğrenmek istiyoruz özel olsun istiyoruz buda bizim hakkımız yanii 9 ay karnımızda taşıyıp büyütücez bebişimizi demi ama :KK1:

bende çarşıya çıktım sabah işe gelirken bi ateş ölçme cihazı alacaktım unuttum şimdi interneti açıp kk ya girince hatırladım yine :)))

okumazmıyım canım. hemde aklıma her geldiğinde isimlerinizi söyleye söyleye okuyacağım. benim 3. haftaya giriyor ama adet gününden sayıldığı için 3 hafta 4 günlük canım

canım isim söyliceksen ben pelin kaydirigubbakcemile3 daha minicik desene caaannnııııımm beniimm ne güzel :Saruboceq:

X