hoşgeldin canım bende sabah erkenden gelip okuyayım dedim bitirene kadar ne çektim ama haberlerden de geri kalmak istemedim süpheci hamiş görmediysen canım en yeni haber o azranında kesinleşti
leyuza canım ateşimi ölçüyorum ama arada unutuyorum bugün en son 36.7 ama hala adetim canım yumurtlama tarihini belki anlarım diye şimdi ölçüyorum benim tarihler karıştıya ondan
saol canım şüpheciden haberim var canım bende ölçüyorum hergün 2-3gün 35.5 falandı dün 36.4 bugünde 36.5 çıktı ama seninki yüksek yumurtlama döneminde olabilirsin yada hamişsindir canım alkisalkisalkis
canım ya maalesef değilim 22 sini beklerken 19unda adet oldum perşembe bitecek o zaman devam kaydirigubbakcemile3
sizce neden 3gün önce adet olmuşumdur nasıl üzüldüm ilk önce ama şimdi bu ay bitmeden yeniden hamile kalma ihtimalim var diyede seviniyorum opuyorumnanaktan
canım ya maalesef değilim 22 sini beklerken 19unda adet oldum perşembe bitecek o zaman devam kaydirigubbakcemile3
sizce neden 3gün önce adet olmuşumdur nasıl üzüldüm ilk önce ama şimdi bu ay bitmeden yeniden hamile kalma ihtimalim var diyede seviniyorum opuyorumnanaktan
kızlar inşşallahh yaaa herşey istediğimiz gibi olurr...Ben daha okuyorum ve hamile olmak istiyorum şimdi tatil ama okullar başlayınca nasıl olcak diye düşünüyorum ama çocuk lafını duyunca hemen unuyorum yollarıı...vallahii hakkımızda hayırlısı neyse o olsun hepimizin..
gnl fatiha için teşekkürler canımma.s.
belki stresten olmuştur canım üzülme benimde bazen 2 gün geç oluyo hamileyim sanıyorum ama bişey çıkmıyo sen yılmadan devam et allah dualarını kabul eder
ay kusura bakma canım haberim yoktu :kedi: ama üzülme dediğin gibi perşembeden sonra çalışmalara devam
belki stresten olmuştur canım üzülme benimde bazen 2 gün geç oluyo hamileyim sanıyorum ama bişey çıkmıyo sen yılmadan devam et allah dualarını kabul eder
slm kızlar... şüpheciden başka hamile olan varmı? hamile olmayı bekleyen kim varsa bana ismini söylesin fatiha okuyucam. hamilelerin duasını boş çevirmezmiz Allah. belki benim duam kabul olur
slm kızlar... şüpheciden başka hamile olan varmı? hamile olmayı bekleyen kim varsa bana ismini söylesin fatiha okuyucam. hamilelerin duasını boş çevirmezmiz Allah. belki benim duam kabul olur
ben ben ben ben ben varım hamile değilim canım bekliyorum inşallah bu ay hamile kalırım temmuzda bidaha kırmızıları görmek istemiyorum benim içinde dua et olur mu :Saruboceq::Saruboceq: seninde kesinleşmiş canım hamileliğin çok sevindim :sm_cool: kaç haftalıkmış canım öğrendin mi
hehehee:) bu durum bende çok oluyo kızlar heray 2 ,3 gün gecikir bende sabırsız hemen test alırım dışarda kızlar gaza getirir:) test yap diye alışveriş merkezleri benim negatif testlerimle doldu:):):):) gülsemmi ağlasammı bilemiyorum ama komikkkk
benimde 10 temmuz inşallah bu sefer müjdeli haberi alırım doktordan.....
okumazmıyım canım. hemde aklıma her geldiğinde isimlerinizi söyleye söyleye okuyacağım. benim 3. haftaya giriyor ama adet gününden sayıldığı için 3 hafta 4 günlük canım