Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

bende şehir dışına gelin geldim ama büyük şehirden büyük şehire onun için zorlanmadım sadece ailemi,arkadaşlarımı özlüyorum çook zor nerden geldin sen evleneli ne kadar oldu ne çok soru sordum

severim soru cevaplamayı mesleğim gereği
ben 2 sene kayseride yaşadım
ankaraya gelin oldum 2.5 yıl orda yaşadım
4 aydırda istanbuldayım
ekimde evleneli 3 yıl olacak sen?

mrb kızlar nasılsınız
kaynım adıyamandan ev tutmuş bize 3+1 toki 350 tl
tokı evlerı nasıl bilgisi olan var mı haftaya taşınıyoruz

biliyorum canım tokinin evleri sınıf sınıf eğer düşük gelirli gruba yapılmış ise çok iyi olmuyor halıfleks kaplı oluyor ama daha üst olursa süper oluyor ama şunu söyliyim depreme en dayanlıklı evleri toki yapıyor

mrb kızlar nasılsınız
kaynım adıyamandan ev tutmuş bize 3+1 toki 350 tl
tokı evlerı nasıl bilgisi olan var mı haftaya taşınıyoruz

hayırlı olsun canım artık tutlmuş nasıl olsa takma kafanı gidince görürdün nasılsa
ne gıcığım dimi

aaa şüpeci hamıle tebrik ederim cok sevındımmm

evet canım bugünki son dakika haberleri şüpheci hamile azra yağmurun haöileliği kan testi ile kesinleşti ama şuan turuncu lekesi olduğu için hastaneye gitti 1 saate kadar oda gelecek sende 1 Fatiha oku ona hayırlı güzel haberle dönsün

biliyorum canım tokinin evleri sınıf sınıf eğer düşük gelirli gruba yapılmış ise çok iyi olmuyor halıfleks kaplı oluyor ama daha üst olursa süper oluyor ama şunu söyliyim depreme en dayanlıklı evleri toki yapıyor

canım bilmıyorum ya biz kiraladık inş. iyidir içi halıfleks hiç sevmem su an boşalmadıgından kaynımda bakamamış içine

dualarımız azra yağmur için olsun bugece hepbirlikte fatiha okuyoruz efnanimin dediği gibi ben okuyorum şuan

burdayım canım ya sizin konuşmalrınıza bakıyoduk uzak kaldım biraz konularınıza izlemekle yetiniyorum canım ya

hayatım ben istanbulda degilim şimdi ıgdırdayım 350 ye oturuyorum burdada 1,800 de yakıt verdik kışın şimdi tutulanda 350 ve 900 civarı yakıtı varmış daha cazip geldi toki

evet daha cazipmiş ama iyiki istanbulda değilmişsin burada kiralar çok yüksek bide yakıtta fazla elektrik su da ankaraya göre fazla

izmirli oldum diyelim canım ya 2 yıldır izmirdeyiz evet ya güzeller maşallah ama bence her yörenin kızları güzel her kadın güzel bence

X