Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

Bencede sanırım canım sen nasıl oldun aĞrın varmı ınsan ınsan bıŞeylerle uĞraŞınca unutuyo bıraz demı

kimse kalmadı sanırsam eee bende çıkayım bari kociş gelmek üzere hepinize şimdiden iyiakşamlar iyi geceler :teytey:

şimdi ateşimi ölçtüm 37.0 çıktı ama sabah mı ölçmem lazımmış az önce geçmişi okurken gördüm

ben kırmızıları gördüm ne yazııkki.. Annemdeydim şehir dışında artık dönüyordu m çok feci belim ağrıdı yolda hiç kondurmadım ama inince geldi hemen anladım ve tahminimde yanılmadım.. ılk denememizdi ihtimal azdı ama ne güzel dr gittim çatlamıştı inşalllah bir daha ki aya yumurtlamamda sorun olmazda yine yumurtlarım tutar bekleyenler için hayırlısını diliyorum...

ben kırmızıları gördüm ne yazııkki.. Annemdeydim şehir dışında artık dönüyordu m çok feci belim ağrıdı yolda hiç kondurmadım ama inince geldi hemen anladım ve tahminimde yanılmadım.. İlk denememizdi ihtimal azdı ama ne güzel dr gittim çatlamıştı inşalllah bir daha ki aya yumurtlamamda sorun olmazda yine yumurtlarım tutar bekleyenler için hayırlısını diliyorum...

hadi yaa canım hayırlısı olsun pes etmek yok inşallah öbür aya müjdeli haberlerini alırız..

X