Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

evet canım olursa il bebişimiz olucak geçen sene eylülde 1.5 aylıkken düştü bebişimiz inşallah o son olmuştur ben27 yaşındayım canım sen kaç yaşındasın

kızlar misafirim geldi gelecek yemekler hazır gelmeden bi bakım dedim şüphecide haber yok dimi

burdan bir arkadaş adını hatırlamadım evet ikinci çizgiyi silik de olsa görmüş

azraydı canım o hadi bakalım verin güzel haberleri bekliyoruz

bu arada ben dayanamadım ağrı falan unuttum var mı bişeyler diye merak ettim kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
burdan bir arkadaş adını hatırlamadım evet ikinci çizgiyi silik de olsa görmüş

azrayağmurdu o dediğin dün tesadüfen yerleşme kanaması üzerine başka bi topikte yazışıyorduk test yapsana dedim benim gazıma gelerek yaptı ve 2.çizgi silik çıktı şimdi bende özendim yarın yapacağım inşallah belli olur

canım yakutummm da 24 haziranmış günü bekliyo eklemeni istedi haberin olsun sen yokken taip ettim işe yarayayım dedim işim yokken

vallaha ya insan meraktan çatlıyor şüpheci sözde hemen söyleyecekti sonucu ne oldu kıza

hemen haber etseler yaa meraktan çatlatacaklar
masalda bişi demedi
azrada kantesti yapıcaktı oda demedidelikafadulden çatlıcam yaaa niye haber etmiyolar

hani sonunda müjde verseler içim gam yemiycek anlamadım ya
aman sorun çıkmasında yeter ki biz çatlayalımolumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…