Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

evet canım herşey yolunda bakalım ben beklemedeyim ne olacak birazda tedirginim acaba hapı bıraktım diye adetim şaşacakmı ama inşallah bebiş verdır ya çooook heveslendim
mehtap sendemi hapı yeni bıraktın bende mayıs son haftası d.kontrol hapını bıraktım hatta unuttum:) 8.gün başlamayı sonra boşverdim istiyorduk ta bebek dedim korunmayım..ben işde evleneli 8 ay oldu hiç ara vermeden korundum bakalım nolcak..hayırlısı

saol afracım hadi bakalım hayırlısı inşallah sanada iyi akşamlar canım öpt

inşallah olmazsında adını hamileyim bölümüne ekleriz
inşallaaaahhhh bakalım çok ümitlenipte kendimi üzmek istemem ama yumurtlama gününde ilişkiye girdik ve mide bulantım halsizliğim kokuya duyarlılığım var:KK43: bu sabah kahvaltıdan peyniri yok etmek geldi içimdenn...bakalım kısmettt

supheciiii geçmişi okudum az önce cnm,okudum yazdıklarını,ama test yapmaya diye gittin geri gelmedin yine gidişlerin uzun sürüyo ve biz burda çatlıyorum anlimısın beya

mehtap sendemi hapı yeni bıraktın bende mayıs son haftası d.kontrol hapını bıraktım hatta unuttum:) 8.gün başlamayı sonra boşverdim istiyorduk ta bebek dedim korunmayım..ben işde evleneli 8 ay oldu hiç ara vermeden korundum bakalım nolcak..hayırlısı

evet canım bende mayısın sonunda almalıydım tekrar sağlık ocağına kayıtta sorun çıktı annemde boşver bırak zaten çocuk istiyorsun dedi 3,5 yıldır evliyim başta istemedim şimdide çok sabırsızlanıyorum

yakutum canım anlıyorum seni ama bence ne çok ümitlen nede yok gibi düşün olursa sürpriz olsun olmazsa üzülmezsin çok

evet canım bende mayısın sonunda almalıydım tekrar sağlık ocağına kayıtta sorun çıktı annemde boşver bırak zaten çocuk istiyorsun dedi 3,5 yıldır evliyim başta istemedim şimdide çok sabırsızlanıyorum

hayırlısı olsun mehtap ben ben aynı zamanda okuyorum ama yinede ne biliyim eşim çok istiyor o istedikçe bende istiyorum ama okula giderken hamile olmak nasıl olur bilemem hayırlısı:)

selam kızlar bende bir gidip bir geliyorum yaa :)merak ediyom napıyonuz diye:)adet sonunda ilişkide tutabilir demişsiniz biriniz...bugün de benim son günümdü:kedi:

ben burdayım benim adet günüm 22 haziran 3 günüm var bu gün ateşim 37 4 e kadar yükselince gittim test aldım yaptım ama negatif çıktı gerçi daha erken ama dayanamadım

dün bir arkadaş test yaptı adetine 2 gün vardı ateşi 37 1 di çift çizgiyi gördü bende ondan ümitlendim ama çıkmadı

canım ya belki geç döllenme olmuştur ama herşeyin hayırlısı inşallah

X