Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

tamam canım ben 8 kadar buralardayım sonra dışarı çıkıcaz kocişle gelince ozamana kadar takipteyim sen naptın yetiştirebildinmi yemeklerini

evet kızlar acaba bizle kafa mı buluyorlar demekten alıkoyamıyorum tabiii
tenzih ettiklerimiz var ama masal sabah vericem diye söz bile vermişti mesela

olsun ya oturmadan yakarsın yemeklerin altlarını şimdiden afiyet olsun sizlere keyifli vakit geçirmeniz dileğiyle arkadaşım

gönülcüm bak benim adetlerime
21 mart
21 nisan
19 mayıs
15 haziran
bende anlamdım busefer canım yaz ayına girdik sıcaklar falan hormonlar değişti herhalde ondan adet biter bitmez çalışmalara devam TAM GAZ

canım o zaman 19u yaz sen zaten düzen falan kalmadı bu ayda 22 günde oldu neden ki bilgisi olan var mı neden erken adet olmuşumdur :uhm::uhm:

canım bence bedeninin bi tepkisi ilk defa bebiş düşündünüzya ondandır

olsun ya oturmadan yakarsın yemeklerin altlarını şimdiden afiyet olsun sizlere keyifli vakit geçirmeniz dileğiyle arkadaşım

sağol canım benim

kızlar reyyanın gözü değdi hep nettesin dedi bugün görümcemle konuştum ayın 17 sinde bana geliyomuş oda istanbula evleniyo ev tutulucak eşya alınıcak tabii banda kalacaklar inşallah ben ara ara giricem ama

gönülcüm bak benim adetlerime
21 mart
21 nisan
19 mayıs
15 haziran
bende anlamdım busefer canım yaz ayına girdik sıcaklar falan hormonlar değişti herhalde ondan adet biter bitmez çalışmalara devam TAM GAZ

artık öyle biter bitmez artık
senin yine iyi beni
19haziran
24mayıs
26nisan
27mart
aradaki farklara bak yaaa

canım o zaman 19u yaz sen zaten düzen falan kalmadı bu ayda 22 günde oldu neden ki bilgisi olan var mı neden erken adet olmuşumdur :uhm::uhm:

canım yaa senin yerinde olsam sevinirdim bidahaki çalışmalar öne alındı diye yaa dahaha geç adet olsaydın daha çok beklemek zorunda kalırdın

kızlar reyyanın gözü değdi hep nettesin dedi bugün görümcemle konuştum ayın 17 sinde bana geliyomuş oda istanbula evleniyo ev tutulucak eşya alınıcak tabii banda kalacaklar inşallah ben ara ara giricem ama

canım valla anlamam görümce falan özletme kendini dün ne güzeldi merakta bırakmayın bizi olumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

Çok fark yok canım ya son ay ıkımızde ben 4 gÜn Önce sende 5 gÜn bızde ÇalıŞmıŞtık geÇen ay kesın hormonlarla ılgılı ınŞallah bu son adetımız olmuŞtur canım ya

canım valla anlamam görümce falan özletme kendini dün ne güzeldi merakta bırakmayın bizi olumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

yok canım zaten onlar dışarıda olur ama kayınvalidemde gelirse bak o zaman iş değişir onla akşama kadar başbaşa koştururuz heralde ama ben odama alırım laptopu yine yazarım merak etmeyin inşallah

Bencede haklısın canan ya bende ılk Önce oldum dıye ÜzÜlmÜŞtÜm sonra sevındım bı gÜn sonra erken oldum dıye Çok beklemıcez bÖyle olunca

yok canım zaten onlar dışarıda olur ama kayınvalidemde gelirse bak o zaman iş değişir onla akşama kadar başbaşa koştururuz heralde ama ben odama alırım laptopu yine yazarım merak etmeyin inşallah

10 dakikada olsa gel özlerizzzz seni olumunekankayizsmile iyi akşamlar

X