mehtap sendemi hapı yeni bıraktın bende mayıs son haftası d.kontrol hapını bıraktım hatta unuttum:) 8.gün başlamayı sonra boşverdim istiyorduk ta bebek dedim korunmayım..ben işde evleneli 8 ay oldu hiç ara vermeden korundum bakalım nolcak..hayırlısıevet canım herşey yolunda bakalım ben beklemedeyim ne olacak birazda tedirginim acaba hapı bıraktım diye adetim şaşacakmı ama inşallah bebiş verdır ya çooook heveslendim
inşallaaaahhhh bakalım çok ümitlenipte kendimi üzmek istemem ama yumurtlama gününde ilişkiye girdik ve mide bulantım halsizliğim kokuya duyarlılığım varinşallah olmazsında adını hamileyim bölümüne ekleriz
mehtap sendemi hapı yeni bıraktın bende mayıs son haftası d.kontrol hapını bıraktım hatta unuttum:) 8.gün başlamayı sonra boşverdim istiyorduk ta bebek dedim korunmayım..ben işde evleneli 8 ay oldu hiç ara vermeden korundum bakalım nolcak..hayırlısı
evet canım bende mayısın sonunda almalıydım tekrar sağlık ocağına kayıtta sorun çıktı annemde boşver bırak zaten çocuk istiyorsun dedi 3,5 yıldır evliyim başta istemedim şimdide çok sabırsızlanıyorum
yakutum canım anlıyorum seni ama bence ne çok ümitlen nede yok gibi düşün olursa sürpriz olsun olmazsa üzülmezsin çok[/
evet hakkımızda hayırlısı:) hep bunu derim
yakutum canım anlıyorum seni ama bence ne çok ümitlen nede yok gibi düşün olursa sürpriz olsun olmazsa üzülmezsin çok[/
evet hakkımızda hayırlısı:) hep bunu derim
bencede canım herzaman dememiz gerek şey hakkımızda hayırlısı olsun