Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

gönülcüm bizim afrayla bugün bitti ve hem başlıyoruz hergün tam gaz devam sende dene böyle inşallah hepimiz temmuzda çift çizgi diye bağırırız burdan

gönülcüm bizim afrayla bugün bitti ve hem başlıyoruz hergün tam gaz devam sende dene böyle inşallah hepimiz temmuzda çift çizgi diye bağırırız burdan

canım zaten sizin gazla bende perşembe hemen devam edicem ama işi garantiye almak için hergün artık kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

leyuze cim ateişini şimdi değil her sabah öz.7-8 arası ölçmen lazımmış uyanır uyanmaz yataktan kalkmadan dilden ölçecekmişin en kesin yöntem buymuş canım bilgin olsun

leyuze cim ateişini şimdi değil her sabah öz.7-8 arası ölçmen lazımmış uyanır uyanmaz yataktan kalkmadan dilden ölçecekmişin en kesin yöntem buymuş canım bilgin olsun

aaa bak ben bunu bilmiyordum saol canım ya artık bende hergün ölçeyim biryerede not alayım inşallah temmuzda

canım zaten sizin gazla bende perşembe hemen devam edicem ama işi garantiye almak için hergün artık kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bencede canım ona buna değil kendimiz karar verelim bu ayda inşallah tutar bebişlerimiz hadi bakalım inşallah:Saruboceq:

benim belli oluyo hemen sümükümsü yapışkan sıvı geliyo 2 gün sürüyo ama belli olmaz ozaman a kadar deneyeyim NASRETTıN HOCA nedemiş YA TUTARSA?

kızlar ben çıkıyorum çok ağrım var akşam görüşürüz inşallah öptüm hepinizi opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Tamam canım geÇmıŞ olsun tekrar bı aksılık olmazsa akŞama gÖrÜŞÜrÜz bye

evet canım herşey yolunda bakalım ben beklemedeyim ne olacak birazda tedirginim acaba hapı bıraktım diye adetim şaşacakmı ama inşallah bebiş verdır ya çooook heveslendim

inşallah canım olumsuz düşünme ben çok takmıştım kafama ama olmadı bari siz takmayın verin müjdeleri

kızlar bende çıkıyorum eşimle dışarı yemege gidecegim ve geldigimde çalışmalara başlıyacagım sizde bu gün çalışmaları unutmayın hepinize iyi akşamlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…