Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

çıkmadan mönümü yazayım

hamişler okumasın canları isteyebilir
tavuk sote
mercimek çorbası
pilav
salat

ekmek sudelikafaduldendelikafadulden

canım güzelmiş yaaa bu arada benim tarih 16 sıymış yanlış yazmışım ayyy kafayı yiycem ya hangisi doğru anlamadım

bencede canım ya ozaman benim 12 si diye gözüküyo ozaman canana söyleyeyim 12 temmuz diye değiştirsin ben 15 idi ya öbür ayın 15 diye yazdırmıştım

şüpheci kayboldu yine ne oldu bu kıza
test yapacaktı hemen gelcekti haber verecekti
yoksa iki çizgi çıktıda şoktamı
ay ne güzel olur vallaha

kızlar tarihlerinizi kendi bildiğiniz tarih olarak mı yazdırdınız yoksa nette ovülasyon hesaplamada mı hesapladınız :uhm:

al bende de okadar gönülcüm ya vallaha kafayı yicez sonunda bebek bebek diye diye

netten hesapladıgıma göre 23 haziranda çalışmalara başlamam gerekiyormuş inş. bu sefer olur

kızlar ya aranızda kilo vermek isteyen varmı ben bi 5 kilo vereyim diyorum bu bir ay içinde boyum 1.75 kilom 83 14 ay önce evlendiğimde 70 kiloydum 13 kilo aldım nerdeyse bi 5 kilo versem iyi olacak hamilelik öncesi demi en azından bi 78 düşsem süper olurdu

ay sorma bende bu kış6 kilo aldım boyum 1.60 60 kiloyum 5 kilo vermem lzım ama iştahım çok açık

afra cım benmde hesaplayıcılara göre 23ünden 28ine kadar diyo ama ben hemen başlıcam ayın 15inde oldum bugün 5ci günüm bitti hemen bu akşam başlıcam bide böyle deneicem bakalım kısmet

ben bir ay önce 87yi gördüm şimdi 83üm bi 5 kilo versem iyi olcak tutuyorum ben artık kendimi az yiyip sık yiyorum ve acıkmıyorum artık

afra cım benmde hesaplayıcılara göre 23ünden 28ine kadar diyo ama ben hemen başlıcam ayın 15inde oldum bugün 5ci günüm bitti hemen bu akşam başlıcam bide böyle deneicem bakalım kısmet

bu ay bende ilk kez korunmadım ama adetimin ilk gününden iğtibaren 6. gündü yani yumurtlama gününe 4 gün kala sanırım hamile deilimdir ama gene bir umut

tamam o zaman bende bu akşam başlıyacam bakalım birde böyle deneyelim şimdide yapalım o zamanda hangisi tutarsa dimi

bencede afracım denemekten bişey çıkmaz demi ben bu sitede çok okudum adet bitimin ertesi günü sonraki günlerde hemen hamile kalanları inşallah böyle tutar bellimi olur canım:)

kızlar benim kafam iyice karıştı bilmiyorum birsürü tarih çıkıyor o zaman ben bide bu ay 22 . gün adet oldum normalde şaşmazdı hiç düzen bozuldu
en iyisi sizin gibi bende biter bitmez hemen başlayayım aaa valla 2 günde birde olmaz hamiş kalmak için hergün deneyelim bence bigün olmazsa bigün olur kaydirigubbakcemile3

birde benim iki aydır adetim düzensiz o yüzden hesaplama yapamıyorumda gecen ay 7 gün geç geldi bu ayda 6 gün erken anlamadım neden biteli 4 gün oldu şimdide kahve rengi akıntım var sence neden böyle olda uffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…