• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hala konusmuyoruz

Ben olsam zaten ayakkabıya ihtiyacım olduğunu söylediğim için bir de istediğim tarzda ayakkabıların resmini atmam,sanki zoraki aldırıyormuşum gibi hissederim.Eşim de bu tür bir davranış yapsa soğurum,karşımdaki kişi ince düşünüp almalı yoksa o hediyenin benim gözümde bir değeri olmaz.Hadiii bunu bana al demekle aynı şey ve itici bir şey bence.

Valla canim en son konustugumuz gun is icin konustum. Sonra en sonunda bilmiyorum yeaa falan diyip netlestrmedi. Iki dakika normal cevap ver ciddi bisey konusuyoruz tavir falan yapma dedim. Ordan yine koptuk. Zaten ben dolmusum. Bi yerden sonra da aglamaya baslaidm bayag. Tutamadim artik. O gece oturdum kendi kendime biraz o gitti yatti aninda uyumak istemeidm yaninda. Sonra yine ayyyni tas ayyyni hamam. O gecenin sonrasinda normale donmeye basladi. Anlamiyirum hungur hungir aglamami mi bekliyor nedir??? Bu surecte yine ayakkabi bakmis falan. Almis da. Ama yaniii o saatten sonra
Bılmıyorumnya sızı cezalandırmak ıstemıs ama agır bır ceza bu. Boyle yspa yapa gıt gıde ılıskıde kopukluk olur sogujluk olur. Malesef oyleler agladını gorunce tamam cezasını cekmıs dıye cokcsonradan dusunuyorular. Ama sızde bıdaha almıssa duzguncdılle soyleyn bende bu ayakkabıyı cok begendım ama ayagm taraklı bana gıtmıyor bıyle ayakkabılr de. Hanı esınızın begendıgı seyı ne bıleyn elınz tersıyle ıtmeyn daha farklı soyleyn uymayacangnı. Oda haksız tabı sızın gıyınımzle falan asalıyarak oyle dıkkat cekıci gıyının kı catlasın patlasın. Hayırdur gıyımn nıye degıstı vs derse napım saten alan almıs dıyr pek onemsemıyordum ama artk kendıme cekı duzen verıcem de.

Bılmıyorumnya sızı cezalandırmak ıstemıs ama agır bır ceza bu. Boyle yspa yapa gıt gıde ılıskıde kopukluk olur sogujluk olur. Malesef oyleler agladını gorunce tamam cezasını cekmıs dıye cokcsonradan dusunuyorular. Ama sızde bıdaha almıssa duzguncdılle soyleyn bende bu ayakkabıyı cok begendım ama ayagm taraklı bana gıtmıyor bıyle ayakkabılr de. Hanı esınızın begendıgı seyı ne bıleyn elınz tersıyle ıtmeyn daha farklı soyleyn uymayacangnı. Oda haksız tabı sızın gıyınımzle falan asalıyarak oyle dıkkat cekıci gıyının kı catlasın patlasın. Hayırdur gıyımn nıye degıstı vs derse napım saten alan almıs dıyr pek onemsemıyordum ama artk kendıme cekı duzen verıcem de.
Hakli oldugunuz konu cok. Evet kendince cezalandirsi. Sanki aglaynca bi rahatlama geldi ya ondan sonra konusur oldu. Benim soyleme tarzm da belki yanlisti ama 1 uafta.konusmamak d3diginiz gibi soguttu benii

Hakli oldugunuz konu cok. Evet kendince cezalandirsi. Sanki aglaynca bi rahatlama geldi ya ondan sonra konusur oldu. Benim soyleme tarzm da belki yanlisti ama 1 uafta.konusmamak d3diginiz gibi soguttu benii
Boyle küslüpe alıstırmayın kendınısı suan napıyor yazıyor arıyor evde sohbet edıyormu

Derdi neymis? Ayakkabiyi bahane etmesin. Sen giyeceksin, onun begendigi olmadi diye bu kadar surat yapilir mi? Seni boyle boyle sindirmeye calisiyor. Ayakkabi yuzunden evliligin icine etmeye gerek var mi? Bitirnek icin bahane ariyorsa acikca soylesin.

Zevkiniz nasıl. Ne tarz şeyler beğeniyorsunuz. Acaba gerçekten kötü mü giyiniyorsunuz da adam yanına yakıştıramıyor?

Eşiniz ben sonuçta düşünmüşüm ugrasmisim modunda olduğu için kendini haklı sanıyor. Tamam iyi güzel de sadece düşünmek yetmiyor, önemli olan sizin kullanbileceginiz bir şeyi alması. Dile getirmissiniz zaten ayaklarim tarakli giyemem diye. Ihtiyaciniz olmasa hadi derim olsun tamam diyin alın dursun. Ama ihtiyaciniz var kullanmaniz gerek ve ayakkabı da önemli bir faktör. Üzerine basıp adim atamadiktan sonra ne işinize yarayacak. Ben eşimden bana giyim konusunda hediye almasini istemem süpriz yapmasın alsin götürsün isterim. Kendim denemeyince olmuyor çünkü. Uygun ayakkabı olmayinca yuruyemiyorum. Olan olmuş uzatmaya gerek yok üstüne gitmeyin akışına bırakın. Zamanla konusmaya baslayacak o zaman uygun dille tekrar sebepleri aciklarsiniz

Eşiniz ben sonuçta düşünmüşüm ugrasmisim modunda olduğu için kendini haklı sanıyor. Tamam iyi güzel de sadece düşünmek yetmiyor, önemli olan sizin kullanbileceginiz bir şeyi alması. Dile getirmissiniz zaten ayaklarim tarakli giyemem diye. Ihtiyaciniz olmasa hadi derim olsun tamam diyin alın dursun. Ama ihtiyaciniz var kullanmaniz gerek ve ayakkabı da önemli bir faktör. Üzerine basıp adim atamadiktan sonra ne işinize yarayacak. Ben eşimden bana giyim konusunda hediye almasini istemem süpriz yapmasın alsin götürsün isterim. Kendim denemeyince olmuyor çünkü. Uygun ayakkabı olmayinca yuruyemiyorum. Olan olmuş uzatmaya gerek yok üstüne gitmeyin akışına bırakın. Zamanla konusmaya baslayacak o zaman uygun dille tekrar sebepleri aciklarsiniz
Duzeldi canim zsten cok sagol. Kanirtti sacma sapan sekilde iste

Back