• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hala konusmuyoruz

Küs olarak ancak ilişkinize zarar vereceğinizi, bu işi konuşarak halletmeniz gerektiğini anlatın. Bu ne ya kocaman adam, günlerce küser mi? Yemin ederim bu adamlarında triplisi çekilmez Allah kolaylık versin.

Yalnız konuşmaya başlamanız gerekli. Öyle, aynı evde küs olunmaz. Sürekli birbirinize karşı bilenirsiniz..
Bana tripli der. Asla kus kalamayan biriyim. Ama sogutth bu hareketleriyle beni. Kac kere yeltendim. Tabii ki dibine sokulup cici bi sekilde degil.. bana yook yere afra tafra yaptigi icin birkac kere ya bu ne hal allahaskina falan dedim. Bence cok da kotu bi giris degil. Yine de ya cevap vermedi ya da tersledi

Bana tripli der. Asla kus kalamayan biriyim. Ama sogutth bu hareketleriyle beni. Kac kere yeltendim. Tabii ki dibine sokulup cici bi sekilde degil.. bana yook yere afra tafra yaptigi icin birkac kere ya bu ne hal allahaskina falan dedim. Bence cok da kotu bi giris degil. Yine de ya cevap vermedi ya da tersledi
bende hiç sevmem küslüğü
konuşmazsa kendi bilir yapamıyoruz biz
inşallah aranız düzelir kısa zamanda

İşiniz zor ama sonuçta bu problemi çözmemiz gerekli? Yoksa nereye kadar? Evlilik çoğu zaman fedakarlık işi ve bu fedakarlığı birisinin yapması lazım. Burada da siz oluyorsunuz.

Yapmasanız da bu sefer iyice birbirinizden soğuyacağınızdan ve uzaklaşacağınızdan eminim. Bu sefer 1 hafta kü kalırsınız sonraki 1 ay gibi...

İhtiyacınız olan birşeyi niye hediye diye onun insiyatifine bırakıyorsunuz 😳.
Ayakkabı bu gider rahatı ayağıma olanı alır geçerim .
Tribi de çekmem .
İlla para boşa gitmesinse mesele aldım canım ayakkabıyı senden hediye olsun der geçerim .
Bu hayat böyle geçmez diyeyim ben

Evet hatırladım eşinin aldığı ayakkabiyi beğenmemiştiniz ve o da bozulmuştu. Sizr tavsiyem doğum günü ya da herhangi bir günde birakin esiniz ne istuyirsa onu alsın. Sipariş verir gibj olmasın.
Hii adam suoriz yapmis almis. Teşekkür ederim canım de koy kenara. Sonra git kendi ihtiyacın olani al. Bu yüzden küsmeyin birbirinize

Evet hatırladım eşinin aldığı ayakkabiyi beğenmemiştiniz ve o da bozulmuştu. Sizr tavsiyem doğum günü ya da herhangi bir günde birakin esiniz ne istuyirsa onu alsın. Sipariş verir gibj olmasın.
Hii adam suoriz yapmis almis. Teşekkür ederim canım de koy kenara. Sonra git kendi ihtiyacın olani al. Bu yüzden küsmeyin birbirinize
Canlarim benim haberim yoktu. Aldigini begenmedim degill. Oyle bisey yapmam ki. Bana yolladi model ben de agzimi ariyor sanip, yok onlari giyemem ayagim sorunlu benim dedim. Meeger almis. Ben nerden biliyim?:(

esinizden zor bir hediye istemissiniz, once bunu kabul etmek lazim,
kendime bile ayakkabi alirken zorlanirim, bir de baskasina alacagim.
o yuzden bu tarz hediyeler istememeyi bilmek gerekir, hele de ki bir erkekten :)

ama yine de soyledikleri kabul edilebilir degil,
onun degil sizin kusmeniz lazim illa biri kusecekse,
tabi kusmek bu durumda az kalir bence ya.

Canlarim benim haberim yoktu. Aldigini begenmedim degill. Oyle bisey yapmam ki. Bana yolladi model ben de agzimi ariyor sanip, yok onlari giyemem ayagim sorunlu benim dedim. Meeger almis. Ben nerden biliyim?:KK43:
Biliyorum canim sorununu da diyorum sagol deyip koy kenara. Iste ordaki satıcı önerdiyse, bu moda trend vs diye. O yüzden de sana zevksiz demistir om erkek iste tek düze düşünüyor. Malesef at gözlüğü var canim. Sen eşini daha iyi bilirsin ama süpriz olarak yaptığı için büyük ihtimalle bozulmuştur.
Bu da mi gol degil demiştir :olamaz:

İşiniz zor ama sonuçta bu problemi çözmemiz gerekli? Yoksa nereye kadar? Evlilik çoğu zaman fedakarlık işi ve bu fedakarlığı birisinin yapması lazım. Burada da siz oluyorsunuz.

Yapmasanız da bu sefer iyice birbirinizden soğuyacağınızdan ve uzaklaşacağınızdan eminim. Bu sefer 1 hafta kü kalırsınız sonraki 1 ay gibi...
Haklisin canim ama icim almiyor artik. Heerdeyde alttan alan susanim. Yine de ben alttan alip kac kere yanastim. Yanasiyorum bisey soruyorum kapa ceneni diyir. Bu surecte 2 tane is gotusmem oldu asla sormadi nodldu diye.. evliligimi cooook sorguluyorum artik. Bugun de is teklifine cevap vermem gerek. Daha icerigini, teklif esilen maasi, tam yerlerini dahi bilmiyor. Mecbur bugun konusmaya calisicam. Ilgilenmiyo tavirlarnda davranip ise okey veesigmde sonradan git hayir de. Guzel mi yani burasi da diyebilir. Rezil olurum

esinizden zor bir hediye istemissiniz, once bunu kabul etmek lazim,
kendime bile ayakkabi alirken zorlanirim, bir de baskasina alacagim.
o yuzden bu tarz hediyeler istememeyi bilmek gerekir, hele de ki bir erkekten :)

ama yine de soyledikleri kabul edilebilir degil,
onun degil sizin kusmeniz lazim illa biri kusecekse,
tabi kusmek bu durumda az kalir bence ya.
Ahhhh anlatamadigim bu iste :(((

Biliyorum canim sorununu da diyorum sagol deyip koy kenara. Iste ordaki satıcı önerdiyse, bu moda trend vs diye. O yüzden de sana zevksiz demistir om erkek iste tek düze düşünüyor. Malesef at gözlüğü var canim. Sen eşini daha iyi bilirsin ama süpriz olarak yaptığı için büyük ihtimalle bozulmuştur.
Bu da mi gol degil demiştir :olamaz:
Olabilir belki de

Eşiniz ne kadar büyüttü ya. Ben yerinizde olsam umursamam. Siz umursamayınca kendiliğinden yumuşar emin olun.

Ayrıca ben olsam iş görüşmesini sormayan birini karar sürecime de dahil etmem.

İlk konuda Eşiniz beğendiği bir şeyi size almak istemiş sizde görmek istemiş siz gereksiz uzatmışsınız konuyu bence..Ses çıkarmamalıydınız renk vermemeliydiniz sonrasında kendiniz beğendiğiniz modeli alırdınız ..
Aynı şeyi eşiniz size yapsaydı mesela ? Siz ona yakışacağını düşündüğünüz bişey alıyosunuz ve ağzını arıyosunuz nasıl beğendin mi vs diye karşılığında çok kötü veya yok ben rahat edemiyorum gibi şeyler dediğini..eşim beğenmediğim şeyi almayı düşünse ya da alsa beğenmediğimi vs hiç belli etmezdim siz çok gereksiz uzatmışsınız konuyu ayakkabı yani neticede.. alınır bir çift daha :/

Son düzenleme:
Umarım aranız düzelir . Eşinizde şu an gereksiz uzatıyor konuyu..

Eşiniz ne kadar büyüttü ya. Ben yerinizde olsam umursamam. Siz umursamayınca kendiliğinden yumuşar emin olun.

Ayrıca ben olsam iş görüşmesini sormayan birini karar sürecime de dahil etmem.
Oyle olmuyor iste kuzum. Sonra gider adama kadina neyse tamam basliycam derim. Sonradan burnumdan getirir. Ay bilemiyorum ya ben de umursamazsam konusur dedim. Hep oyle oluyordu bana goya ders veriyor eminim. Bi bayan da sagolsun bayag ilgilendi konusmaya ikna etti sanki beni 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️ of bilmiyorum

İlk konuda Eşiniz beğendiği bir şeyi size almak istemiş sizde görmek istemiş siz gereksiz uzatmışsınız konuyu bence..Ses çıkarmamalıydınız renk vermemeliydiniz sonrasında kendiniz beğendiğiniz modeli alırdınız ..
Aynı şeyi eşiniz size yapsaydı mesela ? Siz ona yakışacağını düşündüğünüz bişey alıyosunuz ve ağzını arıyosunuz nasıl beğendin mi vs diye karşılığında çok kötü veya yok ben rahat edemiyorum gibi şeyler dediğini..eşim beğenmediğim şeyi almayı düşünse ya da alsa beğenmediğimi vs hiç belli etmezdim siz çok gereksiz uzatmışsınız konuyu ayakkabı yani neticede.. alınır bir çift daha :/
Ya vaaallahi asla boyle tepki vermezdim. 5 6 gun konusmycam ben? Hele helee boyle bi konudan? Iki trip yapardim bidaha sana bisey almycam diye o kadar yani. Belki o gece konusmazdim bu kadaarr. Ama kalkip onun bana ettigi laflari edip guncelrce konusmamazlik asla yapmazdim. Fitratimda yok benim. Cocuk gibi yani. Diyorum ya belki bir iki saat trip atardim o da ciddi bi sekilde degil. Nedir yani begenmediyse begenmez. Caktirmadan degstirirdim. Ya da almycam sana bidaha bisey derdim bu kafar

Umarım aranız düzelir . Eşinizde şu an gereksiz uzatıyor konuyu..
Demez olaydim ne bileyim ya. Insanlarin evlerinde boyle konulardan kavgalar ciktigina inanmiyorum. En cok da bu beni dusunduruyor. Boyle biseyden kavga etmek.. laf yemek.. gunlerce konusmamak.. kendince ders vermesi.. bilemiyorum hic normal gelmiyor

Demez olaydim ne bileyim ya. Insanlarin evlerinde boyle konulardan kavgalar ciktigina inanmiyorum. En cok da bu beni dusunduruyor. Boyle biseyden kavga etmek.. laf yemek.. gunlerce konusmamak.. kendince ders vermesi.. bilemiyorum hic normal gelmiyor
Anormal bi durum gerçekten bu kadar uzatması..sanki sadece bu konudan dolayı değil bu davranışları dolmuş dolmuşta bu konu son noktası olmuş gibi Bilemedim

Back