sitenin yeni hali

2 arkadaşım faceden bana kk ya giremediklerini yazdılar 1 tanesi msn şifrelerini unutmuş oyüzden link falanda alamıyormuş
diğeride talepte bulunduğu halde geçici şifre gelmiyormuş maile yeni üyelikte açamıyorlarmış böyle bir seçenek yokmuş neden bu hale geldiki site çok karmaşık olmuş çok kafakarıştırıcı göz yorcu eki hali çok daha güzeldi bence eski haline dönmeli yoksa üye sayısı gittikçe azalacak

"newsfeed" terimi Türkçeleştirilince "beslemeler" olmuş. çok da tuhaf değil aslında. İngilizce terimlere aşina olanlar bilir...

benim sorunum çizelgelerin gözükmesi. ben çizelgelerin gözükmesini istemiyorum. "foum ayarları"ndan çizelgelerin baş kısmındaki tikleri kaldırmama rağmen görüyorum hala.

Aynen arkadaşım birde mobilde çok kasiyor önceden tikir tıkır bulduğum seyleri bulamıyorum bende sevmefim yeni halini

hayir gorunmuyor sizde

yeni haliyle ilgili 2-3 tane konu var ama hiç birinde sorularımıza yönetimden cevap yok

AppStore uygulaması ne zaman güncellenir? Alışmıştım uygulamadan girmeye zor oluyor telden siteye girmek.

yeni haliyle ilgili 2-3 tane konu var ama hiç birinde sorularımıza yönetimden cevap yok

Henüz cevaplayacak kadar vakitleri yok, çok yoğun çalışıyorlar,bizde kısıtlı bilgilerimizle yardımcı olmaya çalışıyoruz, sizler gibi bizde aşina olmadığımız bir yazılımı öğrenme evresindeyiz, öğrendikçe bilgilerimizi paylaşıyoruz.

Biraz sabır, biraz anlayışla çok daha güzel, yepyeni bir KK'da yorumlara tam gaz devam edeceğiz ama lütfen acele etmeyelim

Yeni konu ve mesajları takip içinde sayfanın en üstünde yer alan "Yeni Mesajlar" kısmına tıklarsanız, şu anki aktif konuları görürsünüz.

çok sordum,cevap gelmedi.Niye bazılarında meslek ve yaşanılan yer gözükmüyor.Bende kayıtlı ama görünmüyor mesela

evet, bir yazılımcı olarak söyleyeyim hiç kullanıcı dostu değil. Bir tek kullanıcı girişi bölümü öncekinden daha iyi. farklı sayfaya yönlendirip durmak yerine aynı sayfada hemen giriş yapılabiliyor. Başka bir fonksiyonalitede değişiklik göremedim ama onun dışında dizayn,fontlar falan çok kötü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…