- 18 Şubat 2014
- 170
- 22
- 38
bildik tanidik yerde kaybolmuş gibiyim tamam guzel kolayliklar saglanmis ama yaa ben eski sitemi istiyorumm
hayir gorunmuyor sizde"newsfeed" terimi Türkçeleştirilince "beslemeler" olmuş. çok da tuhaf değil aslında. İngilizce terimlere aşina olanlar bilir...
benim sorunum çizelgelerin gözükmesi. ben çizelgelerin gözükmesini istemiyorum. "foum ayarları"ndan çizelgelerin baş kısmındaki tikleri kaldırmama rağmen görüyorum hala.
hayir gorunmuyor sizde
yeni haliyle ilgili 2-3 tane konu var ama hiç birinde sorularımıza yönetimden cevap yok
bende sevmedimbu siteye ne olmuş ya güncelleme yapılmış ama yeni halini, sevmedim hiçbir şey bulamıyorum profile girip açılan konuları ne bileyim buna benzer hiçbir şeyi bulamıyorum
ya siteyi eski haline çevirin
işte bu harika...=) hiç görünmeyecek diye çok korktum...Yeni konu ve mesajları takip içinde sayfanın en üstünde yer alan "Yeni Mesajlar" kısmına tıklarsanız, şu anki aktif konuları görürsünüz.
Ben yanlış anlamışımbenim çizelgem zaten yok. diğer üyelerin çizelgelerini kastetmiştim. benim gözümü yoruyor ve site karmaşık geliyor, hele bazı üyelerin 1 den fazla çizelgesi var... önceden gizleme seçeneği vardı, şimdi yok...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?