karmaşık geldi bana da
çok sordum,cevap gelmedi.Niye bazılarında meslek ve yaşanılan yer gözükmüyor.Bende kayıtlı ama görünmüyor mesela
Azımsanmayacak bir çoğunluk sitenin yeni halini beğenmemiş.
Buna rağmen hala bir değişim olmayacak mı ?
kaynanası evine gelip , herşeyinin yeri değiştirilmiş gelin gibiyimaradığım çoğu şeyi bulamıyorum
alıntamak istediğimiz mesajlar aynı sayfadaysa çoklu alıntı olabiliyor ama farklı sayfadalarsa olmuyo diğer sayfaya geçince siliniyoZamanla alışırsınız
Benim de gözükmüyor, zamanla hepsi düzelecektir.
Biliyorum şimdi biraz zorlanıyorsunuz fakat zaten henüz siteye son dokunuşlar yapılmadı, hala çalışıyorlar, yazdığınız mesajları, açtığınız konuları görebilmek için sayfanın sağ üst kısmında yazan kullanıcı adınıza tıklayın Profiliniz diye bir seçenek göreceksiniz ona tıklayın, Hakkında yazısına bastığınızda "
İçerik:
- XXX tarafından açılan tüm konuları arattır yazılarını göreceksiniz, bu seçeneklerden konunve mesajlarınıza ulaşabilirsiniz, bir konuda toplu alıntı yapmak istiyorsanız alıntı yapmak istediğiniz üyenin yorumunun sağ alt köşesindeki Cevapla butonuna basmalısınız, yorumunuzu yapmadan önce bu işlemi alıntılamak istediğiniz her üyenin yorumu için yaparsanız alt alta hepsinin yorumunun sıralanmış olduğunu görürsünüz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?