Kızlar albümler yok mu?
konu sahibi kim göremiyoruz, eski konularımızı bulamıyoruz.smilller yok ve daha bir sürü eksikler ben hiç sevmedim yeni siteyi
peki mune,avatar bölümünde kim online kim değil..
sonracığıma konuda kaç kişi var vs görebilecekmiyiz...gerçi online kişiler forumlarda görünuyor...bende dün ilk tuhafıma gitti bugün söktüm iyice siteyi...güzel olmuş...sabrınıza sağlık =)
özel mesajları silemiyorum,bu sitede pro üyelerinde ayrıcalıkları kalkmış
androidden girdiğimde mesaj yazamıyorum
ifadelere çok üzüldüm herşey karman çorman falan ama şunu beğendim,artık bir konunun üstüne mauseyi getirdiğimizde içeriği az çok görebiliyoruzörnek veriyorum : '' eyvahh şimdi napcam?'' ayy noldu diye bi giriyorduk ojem bitti yazılmış ! şimdi okuyacağım konu hakkında bilgim oluyo bu güzel ama sadice bu güzel.
E bu zaten vardı, ben hep öyle yapıyordum
bende yoktu ,mauseyi başlığa getirince konuyu göremiyordum..enteresan
yoBen genelde mobil giriyorum. Eskiye oranla hızlanması çok güzel. Yeni özellikler eklenmiş çözmeye çalışıyorum. Ama altta konuyu okuyan üyeler görünmüyor mu ben mi göremiyorum onu çözemedim.
Emeği geçenlerin eline, fikrine sağlık.
yok canım konuyu okuyan üyeler görünmüyor :)Ben genelde mobil giriyorum. Eskiye oranla hızlanması çok güzel. Yeni özellikler eklenmiş çözmeye çalışıyorum. Ama altta konuyu okuyan üyeler görünmüyor mu ben mi göremiyorum onu çözemedim.
Emeği geçenlerin eline, fikrine sağlık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?