sitenin yeni hali

çok karmaşıkkkkkkkkkkkk şöyle bilgilendirme videosu hazırlansa fena olmaz

konu sahibi kim göremiyoruz, eski konularımızı bulamıyoruz.smilller yok ve daha bir sürü eksikler ben hiç sevmedim yeni siteyi

özel mesajları silemiyorum,bu sitede pro üyelerinde ayrıcalıkları kalkmış
androidden girdiğimde mesaj yazamıyorum

Merhaba,
hanımlar bende sizin gibiyim, siteyi kullandıkça çözüyorum, tamam haklısınız alışık olduğunuz düzenden çok farklı ama biraz kurcalayınca eksik sandıklarınızın aslında varolduğunu göreceksiniz, mesela bu konu için konuyu kim açtı göremiyoruz demişsiniz, konu sahibesi gözüküyor, başlığın hemen altına bakarsanız:

sitenin yeni hali
Konusu 'Bir derdim var : (' forumundadır ve aylin06 tarafından Bugün 11:01 başlatılmıştır.
yazıyor, konular mesajlar zamanla yerine oturacak, ifadelerde çoğaltılır, öncelik aciliyetli eksikleri halletmek

Kim online, kim hangi konuya bakıyor gibi fonksiyonlar hakkında şu an itibariyle tam bir bilgim yok fakat yönetimden bilgi edindikçe sizleri haberdar ederim.

Pro üyelik özellikleri aktif edilecek, özel mesajlarda silinir hale gelecek biraz zaman lazım, sizde takdir edersiniz ki koca siteyi bir yazılımdan diğerine eksiksiz taşımaya çalışmak zaman ve sabır ister.

Benim nick de değişmiş mune ,eylül166 yım ben ama araya x ler girmiş ,sonra bana özel mesajlar filan geldi ödül aldınız filan diye hem ingilizce ,hemde açılmıyor zaten ,ödül ne ne gelmiş göremedim ,üyelerin yanlarındaki mesaj sayıları görünmüyor,kim nedir ,yenimi eskimi belli olmuyor ,o sayede bazı kişilere güveniyorduk onu da göremiyoruz.sadece belli mesaj sayısı sahipleri 1xyeni üye 2xüye filan diye çıkıyor,bunlarda aklıma gelen bazı eksiklikler.

Ben de alışamadım.
Rengi ve beğenilerin yorum altında görünmesini sevdim ama diğer açılardan kullanışlı bulamadım :)

Yeniliklere açık olun biraz. Bu sistem daha sosyal ve güzel. Eski sistemde de ilk başta acemiydiniz. Öyle bir ona bir buna geçelim demekle olmuyor. Sitem değiştirmek zor hem karar hem işlem olarak. Bence xenforo çok iyi bir karar olmuş.

ifadelere çok üzüldüm herşey karman çorman falan ama şunu beğendim,artık bir konunun üstüne mauseyi getirdiğimizde içeriği az çok görebiliyoruz örnek veriyorum : '' eyvahh şimdi napcam?'' ayy noldu diye bi giriyorduk ojem bitti yazılmış ! şimdi okuyacağım konu hakkında bilgim oluyo bu güzel ama sadice bu güzel.

E bu zaten vardı, ben hep öyle yapıyordum

bende sevmedim ama hepimizin alışacağına inanıyorum.birkaç yıl sonra bir bakıcaz forum yine yeniden yenilendi ve tekrar yenisine alışamadığımızı söyliycez.merak etmeyin yavaş yavaş alışırız.daha keşf ediyoruz siteyi.sadece smilelerin yok olduğuna üzüldüm.

Ben genelde mobil giriyorum. Eskiye oranla hızlanması çok güzel. Yeni özellikler eklenmiş çözmeye çalışıyorum. Ama altta konuyu okuyan üyeler görünmüyor mu ben mi göremiyorum onu çözemedim.
Emeği geçenlerin eline, fikrine sağlık.

Eski ifadeler daha güzeldi bence o geri gelmeli benim hoşuma gitti aslında belki alışmadığımızdan beğenmedik ama eskisi daha iyiydi

Alışmak biraz zaman alacak gibi görünüyor eski hali iyiydi ya neden böyle yapma gereği duydular ki buraya her girdiğimde sanki başka siteye giriyormuşum gibi geliyo çok sıkıcı

yo
yok canım konuyu okuyan üyeler görünmüyor :)

bende memnun kalmadım cok kötu olmuş duzeltırler ınsallah eskı halıne gerı

Ay popüler üyeydim şimdi sadece üye olmuşum habire değişiyo ,bakalım gele gele nereye gelicez.heyecanla değişimleri bekliyorum ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…